El Pardinyes s'allunya de la final de la Lliga

L'equip, amb baixes, perd a Cornellà || Rubín, a l'hospital per una luxació d'espatlla

El Pardinyes va patir en el joc interior per la falta d’efectius.

El Pardinyes va patir en el joc interior per la falta d’efectius.CB CORNELLÀ

El CB Pardinyes va encaixar ahir la primera derrota de la pretemporada en l’estrena oficial a la Lliga Catalana, al perdre a la pista del Cornellà per només tres punts de diferència, 70-67, la qual cosa l’obliga a guanyar dissabte que ve el Barça al Barris Nord per mantenir opcions de jugar la final. Gerard Encuentra només va poder comptar amb vuit jugadors, a l’espera de l’arribada de Malik Miller des dels Estats Units i a la baixa del montenegrí Filip Knezevic, que divendres va patir un tall en l’entrenament que va necessitar set punts de sutura.

El Pardinyes va arrancar endollat amb un parcial de 0-6, però la falta d’encert des dels 6,25 (0 de 7 al primer parcial) va permetre al Cornellà agafar la batuta en el joc (19-14). L’equip lleidatà va millorar els percentatges de tret al segon període i va capgirar el marcador, per arribar al descans dominant per cinc punts (35-40) gràcies a diverses accions destacades de Rubín de Celis, que no va poder acabar el duel i va haver de ser traslladat a un hospital al sortir-li una espatlla.

Després del pas pels vestidors, la situació va canviar. A la falta d’efectius es va unir la cinquena falta d’Elijah Schmidt i, poc després, la d’Efambé, amb la qual cosa Encuentra es quedava sense més joc interior que reconvertir Carlos Gasque. Els locals ho van aprofitar per tornar a anar-se’n en l’electrònic amb un parcial de 14-4 en vuit minuts, que deixava un 51-50. L’últim període va començar amb més igualtat, però sense encert per part dels lleidatans que, a més, tenien més desgast per la manca d’efectius. Al final no va poder capgirar-ho i va encaixar la primera derrota de la pretemporada.