SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Plàcid debut de Koeman

El Barça venç el Nàstic amb gols de Dembélé, Griezmann i Coutinho, aquests dos últims de penal || Messi va ser titular i els debutants Pedri i Trincao van destacar, a més del del planter Riqui Puig

Ronald Koeman va posar Messi de titular en el seu primer partit al capdavant del Barça.

Ronald Koeman va posar Messi de titular en el seu primer partit al capdavant del Barça.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça de Ronald Koeman va mostrar ahir una bona imatge a l’estrena de la pretemporada, davant un Segona B com el Nàstic de Tarragona al qual va derrotar per 3-1, amb gols de Dembélé, Griezmann i Coutinho, aquests dos últims de penal, i en el qual van debutar dos dels fitxatges, els joves Pedri i Trincao, que van deixar mostres de la seua qualitat en diverses ocasions.

L’holandès va presentar un sistema 4-2-3-1 i el Barça va exhibir mobilitat. Aviat es va posar al davant en el marcador quan Dembélé es va fer amo d’una pilota a l’àrea i va marcar amb la dreta. Messi va acaparar totes les mirades després que el seu futur estigués en l’aire fins la setmana passada. L’argentí tan sols va jugar la primera meitat i no va tenir la seua millor tarda. El que sí que la va tenir va ser Griezmann, encarregat de marcar el segon des del punt de penal, després que Messi li cedís el llançament. El Nàstic va retallar distàncies a la mitja hora amb un xut de Javi Bonilla que va sorprendre Neto.

A la segona part va destacar Trincao, que va ser dels més encertats en l’estrena, i també un Braithwaite que no es rendeix i va acariciar el gol en un parell d’ocasions. Tanmateix, el tercer va ser obra de Coutinho, que curiosament va rematar el Barça fa ara un mes a la Lliga de Campions vestint els colors del Bayern. El brasiler va tancar la victòria culer, també de penal, en un partit que no va deixar gaire més al marge del debut de Pedri i les bones accions de Riqui Puig.

Aquest dimecres disputarà el segon amistós amb el Girona, també al Johan Cruyff, a les 19.00 hores.

tracking