SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida prepara el retorn a l'activitat aquesta setmana

Farà PCR a jugadors, aixecarà els ERTO i es començarà a entrenar

Manuel Jesús Casas ‘Molo’.

Manuel Jesús Casas ‘Molo’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu, Manuel Jesús Casas Molo, es va reunir ahir amb el president Albert Esteve i el director esportiu Jordi Esteve, per preparar la tornada imminent de l’equip a l’activitat quan falta poc més d’un mes per a l’inici de Lliga fixat per al 17-18 d’octubre.

La intenció és començar aquesta mateixa setmana. El club farà primer tests PCR als jugadors i tècnics en origen, aixecarà els ERTO de la plantilla i començaran els entrenaments, incloent-si un stage de pretemporada al Pirineu.

A part de Molo i Jorge García, el seu ajudant, falta encara per cobrir el lloc de preparador físic, que es revelarà en els propers dies, així com els fitxatges de diversos jugadors que el club ja té lligats.

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va confirmar ahir que a la Segona B participaran un total de 102 equips, que estaran distribuïts en cinc grups (tres de 20 i dos de 21), i que cada un estarà dividit al seu torn en dos subgrups de 10 o 11 equips cada un.

Totes dos competicions començaran el proper 18 d’octubre i la inscripció de futbolistes es podrà formalitzar fins al 5 d’octubre del 2020 i posteriorment del 4 de gener a l’1 de febrer del 2021, va agregar l’RFEF.

D’altra banda, el Tarassona, equip aragonès que va ascendir la passada temporada a la Segona divisió B, va anunciar que entre els seus pròxims amistosos disputarà un partit contra el Lleida al Municipal del club turiasonenc.

Serà l’últim test dels saragossans abans de l’inici de la Lliga i, per tant, l’encontre de presentació davant de la seua afició dels homes de David Navarro, un tècnic que ja ha dirigit a Segona B.

tracking