SEGRE

POLIESPORTIU INSTAL·LACIONS

El CN Tàrrega ofereix el seu pavelló per pagar deutes

N'assumiria la gestió l'ajuntament, que l'ajudaria a sufragar 385.000 euros

El CN Tàrrega va homenatjar Pierre Oriola al seu pavelló quan es va proclamar campió del món.

El CN Tàrrega va homenatjar Pierre Oriola al seu pavelló quan es va proclamar campió del món.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CN Tàrrega va proposar ahir a l’ajuntament de cedir-li la titularitat del seu pavelló a canvi que el consistori assumeixi els deutes i obligacions del club que ascendeixen a uns 385.000 euros i mantenint l’entitat esportiva com a usuari preferencial de l’equipament.

La presidenta del CN Tàrrega, Maitxe González, va explicar que “es tracta d’una proposta que pretén resoldre la liquiditat del club”. González va revelar que “les despeses anuals són molt elevades entre el manteniment del pavelló i l’aigua de la piscina i no podem carregar-ho en les quotes”.

Per la seua part, el regidor d’Esports, Silveri Caro, va destacar que “la voluntat de l’ajuntament és ajudar el club en un 100%”. Caro va indicar que si acaba materialitzant-se la proposta seria beneficiosa per a les dos parts, ja que el municipi comptaria amb un nou pavelló, una llarga reivindicació i una necessitat, i el club acabaria amb els seus problemes financers, perquè el consistori assumiria tots els seus deutes i obligacions, entre les quals hi ha un litigi amb Hisenda i l’IBI de l’edifici. A més, l’ajuntament li condonaria el deute pendent de les piscines d’estiu, que ascendeix a uns 40.000 euros.

Quant al projecte per climatitzar la piscina de Verdú i utilitzar-la mentre durin les obres de millora a la coberta de Tàrrega, Caro va dir que “el pressupost municipal no dóna per a gaires alegries” encara que no va tancar la porta a ajudar-los.

D’altra banda, la presidenta del CN Tàrrega va reconèixer que hi ha hagut alguns “malentesos”. González va assenyalar, en aquest sentit, que “a l’actual equip de govern el tema de la piscina coberta els ha sobrevingut ja que és un problema que s’arrossega des de fa temps, però avui [per ahir] ens ha estès la mà per ajudar-nos a fer viable el projecte. Sabem que és complicat a nivell econòmic però sí que és possible amb ajuda d’ens superiors com la Diputació o la Generalitat”. Per la seua part, l’alcalde de Verdú, Josep Mas, es va mostrar ahir una mica molest perquè “amb membres del Club Natació només m’he reunit en una ocasió” i va afegir que “per firmar un conveni amb aquesta entitat hi ha d’haver també el vistiplau de l’ajuntament de Tàrrega”.

tracking