SEGRE

BÀSQUET PRETEMPORADA

El Força Lleida supera amb nota el primer test

L'aforament del Barris Nord quedarà reduït a una tercera part en competició

Agustí Sans busca un company a qui passar la pilota durant el partit amb el Benicarló.

Agustí Sans busca un company a qui passar la pilota durant el partit amb el Benicarló.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida va superar ahir per un clar 82-42 el Benicarló en el primer amistós de pretemporada per a l’equip de Gustavo Aranzana. El tècnic no va poder comptar amb Vecvagars ni Buchanan, amb molèsties musculars, però va poder comprovar l’estat de forma de la plantilla dos setmanes després de l’inici dels entrenaments. L’holandès N’Guessan, una de les incorporacions, va brillar en l’apartat anotador amb 21 punts, Hester se’n va anar fins als 19 i Bulic va aportar-ne 14.

El Força Lleida va ser molt superior al rival en tot moment, tancant el primer quart amb 11 punts d’avantatge (23-12) i arribant a dominar per 20 un Benicarló que va poder reduir diferències abans d’arribar al descans (39-27). Els visitants, per als quals també era el primer partit de pretemporada, van aguantar el tipus fins al tercer quart, que van tancar amb el mateix desavantatge de 12 punts (52-40). Però l’inici de l’últim parcial va ser determinant. L’alta intensitat física i un 14-0 van deixar sentenciat el partit. El Benicarló amb prou feines va poder donar resposta al vendaval de joc dels lleidatans, que van acabar guanyant per 40 punts. Malgrat que Aranzana no va poder comptar amb dos de les seues incorporacions, sí que va tornar a la pista el capità Miki Feliu, que s’ha reincorporat a la dinàmica del primer equip després d’una absència per motius personals.

D’altra banda, la Paeria va publicar ahir el protocol per a l’assistència de públic al Barris Nord, en el qual estableix en un terç de la capacitat la presència d’espectadors, mantenint sempre una distància de dos seients. Aquesta xifra suposa una capacitat màxima d’uns 1.800 espectadors. La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) també va publicar el seu protocol per a les competicions estatals, en què deixa la decisió del nombre d’espectadors en mans de les Comunitats Autònomes, “si bé el CSD recomana un màxim de 500 persones per a instal·lacions cobertes”. La FEB va haver de suspendre ahir els duels inaugurals de la Lliga Femenina del cap de setmana Al-Qázeres-Araski i Campus Promete-Zamarat a causa de la “falta de garanties sanitàries”. A més, el Melilla Baloncesto de la LEB Or va anunciar ahir dos positius.

tracking