SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

L'AEM debutarà a Palma

El Collerenc, primer rival al subgrup B, que compta amb 7 dels 8 primers classificats la temporada passada || Els quatre millors jugaran per l'ascens

Partit d'entrenament de l'AEM per tancar la setmana

Partit d'entrenament de l'AEM per tancar la setmanaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM té previst obrir la seua segona temporada a la Lliga Reto Iberdrola, segona categoria estatal, visitant el Collerenc el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, segons va oferir el sorteig celebrat ahir a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas. L’equip de Roger Lamesa formarà part del subgrup B del Grup Nord, que comptarà amb 7 dels 8 primers classificats de la temporada passada, cancel·lada al març a causa de la pandèmia. Només faltarà l’Eibar, que va obtenir l’ascens a la Lliga Iberdrola després d’acabar darrere del filial de l’Athletic de Bilbao. En aquest sentit, serà una primera fase dura per a les lleidatanes, que debutaran al Recasens el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre davant del Saragossa.

La complicació rau que només els quatre primers classificats en aquesta primera fase de la competició jugaran per l’ascens a la Lliga Iberdrola, enfrontant-se als quatre primers del subgrup A i disputant-se el títol de campió del Nord. D’altra banda la fase de permanència la formaran la resta d’equips i s’acumularà el coeficient per partit, ja que a l’A competeix un equip menys.

D’altra banda, l’AEM jugarà un partit amistós contra el Barça el dijous 24 (20.00) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, mentre que el diumenge 27, a les 12.00, visitarà el filial de l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque en un nou test.

tracking