SEGRE

FUTBOL CORONAVIRUS

El Mollerussa denuncia la diferent gestió de positius

Veu contradictori i injust que estigui tot l'equip confinat i l'Igualada no

La plantilla del CFJ Mollerussa que es troba confinada fins al dia 24 pel positiu de l’Igualada.

La plantilla del CFJ Mollerussa que es troba confinada fins al dia 24 pel positiu de l’Igualada.CFJ MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del CFJ Mollerussa, Jaume Vallverdú, va denunciar ahir, a través d’una carta dirigida al cap del servei epidemiològic de Lleida, Pere Godoy, els contradictoris protocols sanitaris que obliguen a confinar el seu equip i no l’Igualada, el seu rival en un partit amistós després del qual tres jugadors d’aquest club van donar positiu.

Només ells i un quart jugador que compartia vehicle han estat aïllats pel club de l’Anoia, ja que el servei d’epidemiologia de la seua zona sanitària no els ha obligat a confinar tota la plantilla, que continua entrenant-se amb normalitat.

Jaume Vallverdú comença la carta dient que “m’agradaria en el meu nom i el de tota la massa social que integra el CFJ Mollerussa, mostrar el malestar i disconformitat amb la seua decisió; la considerem injusta, poc raonada i argumentada”.

El president passa a continuació a exposar les contradiccions en els protocols sanitaris. “En un mateix partit s’han donat tres casos de diferent criteri per part dels serveis de Salut: l’equip que té els positius per Covid-19 només ha de confinar els jugadors que han donat positiu [regió sanitària central]. El Mollerussa no té cap positiu i ens obliguen a guardar quarantena a tot l’equip [regió sanitària de Lleida]. L’equip de tres àrbitres no reben la trucada per part de ningú per comunicar-los res, i quan ells es posen en contacte amb els serveis mèdics els diuen que no són considerats contactes estrets [regió sanitària de Lleida]”.

D’altra banda, Vallverdú revela que “jugadors que no són de Mollerussa [pertanyen als CAP de Guissona i Lleida] al posar-se en contacte amb el seu CAP perquè els facin el test PCR els diuen que no, ja que els consideren contactes estrets. I altres jugadors que s’han posat en contacte amb el 061, els han comunicat que no es consideren contactes estrets i poden fer vida normal”.

El president assenyala que “en els tests serològics fets al setè dia del contacte, tots van ser negatius”, afegeix que se senten “menyspreats” i recorda que “són jugadors no professionals i alguns poden perdre la feina”. “Demanem unificació de criteris”, conclou.

tracking