SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Intenten convèncer Bartomeu perquè dimiteixi

Part de la directiva creu que ha d'acabar la seua etapa com a president del Barça

Ronald Koeman i els seus jugadors, durant l’entrenament.

Ronald Koeman i els seus jugadors, durant l’entrenament.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, no tenia intenció de presentar la dimissió del seu càrrec malgrat les 20.731 firmes de socis demanant una moció de censura en contra de la seua gestió. Tanmateix, segons TV3, alguns directius del club creuen que ha d’abandonar, i ara no es descarta que la junta i Bartomeu acabin dimitint una vegada s’hagin validat les firmes de la moció. Durant els propers dies hi haurà reunions entre directius i en la pròxima junta es tractarà el tema. Una vegada es completi el recompte de les 20.731 firmes presentades pels promotors de la moció de censura, el club blaugrana emetrà un comunicat i posteriorment el vicepresident econòmic, Jordi Moix, farà una declaració institucional.

Mentrestant, Marc Duch, un dels portaveus dels promotors de la moció, va manifestar ahir que “Bartomeu ha de dimitir ja, pel bé del club, però de moment no se’ns ha informat sobre si té pensat fer-ho”. “La massa social està viva. Només en firmes hem mobilitzat un 20% dels socis. La xifra és escandalosa”, va afegir Duch.

Ricard Faura, responsable de Dignitat Blaugrana, va assenyalar ahir que “hi està havent un canvi de tendència en el barcelonisme”, ja que “s’han trencat certes estructures establertes a la massa social i hem aconseguit treballar per a un mateix objectiu persones amb diferents visions del barcelonisme”. L’objectiu dels impulsors de la moció és començar a treballar per al referèndum, que se celebrarà si es validen 16.521 firmes.

Comença un període de 10 dies hàbils en què s’ha d’establir una taula de validació formada per dos responsables del club, un de la Catalana i dos més de la moció.

Una vegada constituïda la taula començaran uns altres 10 dies hàbils per a la validació de firmes. Si aquestes superen les 16.521, el club tindrà com a mínim 10 dies hàbils i com a màxim 20 per celebrar el referèndum.

tracking