SEGRE

TENIS TAULA COMPETICIÓ

La Covid suspèn les Lligues de tenis taula fins al gener

Preveuen fer una segona volta amb concentracions i les Borges demanarà ser seu

El Centre de Tecnificació de les Borges acolliria una de les concentracions de la Superdivisió.

El Centre de Tecnificació de les Borges acolliria una de les concentracions de la Superdivisió.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Espanyola de Tenis de Taula ha acordat ajornar fins al 9 de gener de l’any que ve l’inici de totes les Lligues estatals, des de la Superdivisió fins a la Tercera Nacional que havien de començar el 17 d’octubre vinent, a causa de la situació tan delicada que viuen algunes comunitats per culpa de la Covid-19, especialment Madrid. Aquesta decisió, presa per la junta directiva divendres passat, afecta tres clubs lleidatans i set equips de diferents categories.

El CTT Borges té cinc dels seus equips implicats, concretament el de Superdivisió, els dos de Primera Nacional, masculí i femení, i els de Segona i Tercera, tots dos masculins. Al CTT Balaguer l’afecta el de Superdivisió femenina i al CTT Mollerussa els de Primera i Segona divisió. Ara falta per conèixer la decisió que prendrà la Federació Catalana respecte a les categories provincials, que podrien també ajornar-se a gener.

En un comunicat fet públic ahir, la junta directiva justifica l’ajornament de totes les seues Lligues al 9 de gener del 2021 “davant l’excepcional situació que continuem patint al nostre país i a la resta del món a conseqüència de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, que està generant entre els afiliats a l’RFETM una justificada preocupació en matèria de salut, normatives autonòmiques o municipals, i en alguns casos no poder disposar a dia d’avui d’instal·lacions esportives per desenvolupar els seus entrenaments i/o competicions”, assenyala.

L’ajornament de les competicions durant gairebé tres mesos provocarà que s’hagin de jugar molts partits en molt poc de temps. És per això que

l’RFETM

contempla la possibilitat que la segona volta es jugui a mode de concentracions, com ja passa en altres categories. Això permetria jugar un terç de les jornades en un sol cap de setmana. En aquest sentit, Enric Vall, president del CTT Borges, va confirmar ahir que, si finalment es decideix adoptar aquest sistema, “sol·licitarem ser la seu d’una d’aquestes concentracions”. Pel que fa a la competició europea en la qual juga el Borges, de moment es manté la primera ronda al desembre.

tracking