FUTBOL PRETEMPORADA

Un gol de Valls decanta el partit

El Borges s'imposa a l'Artesa de Segre gràcies a la diana d'un debutant || Millor definició en el conjunt local

Al quadre de les Garrigues li va costar doblegar un rival de Segona Catalana.

Al quadre de les Garrigues li va costar doblegar un rival de Segona Catalana.JOAN GÓMEZ

jan?

Les

borges blanques

?

El Borges va superar ahir l’Artesa de Segre per la mínima (1-0) gràcies a un gol del debutant Oriol Valls, en un partit de pretemporada en el qual ambdós equips van continuar ajustant les peces de cara al seu debut de lliga a l’octubre. La primera meitat va ser igualada i els locals van gaudir de diverses ocasions per avançar-se en el marcador. Les més clares van ser les de Joel en el minut 14 i la d’Oriol Valls en el 36. Tanmateix, cap de les dos no va trobar el fons de la xarxa. Per la seua part, l’Artesa de Segre també hauria pogut avançar-se gràcies a una acció de Selva que Xammar va aconseguir rebutjar a córner. D’aquesta forma, la primera meitat va arribar a la fi sense registrar-se cap gol.

A la segona part, el Borges va passar a ser el dominador clar del partit, però les imprecisions i la falta d’encert en les combinacions entre els jugadors van evitar situacions favorables que poguessin acabar en gol. En el minut 68, el debutant Oriol Valls, que va causar molt bona impressió, va fer pujar l’únic gol al marcador després de solucionar una jugada a l’àrea petita dels visitants. El marcador ja no es va moure, en un matx marcat per les constants imprecisions de tots dos equips, que demostren la falta d’engranatge en temps de pretemporada.

Públic sota estrictes mesures de seguretat L’afició del Borges va poder assistir ahir al partit al Municipal seguint les estrictes mesures de seguretat sanitària: presa de temperatura, distància entre seients, mascareta en tot moment i higiene de mans. A la resta de partits amistosos de pretemporada, l’Alcarràs va superar per 4-2 el Binèfar i l’Alpicat es va imposar per un contundent 0-3 a l’Alguaire.