FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

VÍDEO | El Madrid arranca de nou sense gol

El Reial Madrid va iniciar la defensa del títol de Lliga 19-20 amb un empat sense gols al feu de la Reial Societat, un partit amb una part per a cada un i en el qual al conjunt madridista va faltar energia per donar continuïtat als bons 45 minuts inicials. Més d’un mes després de la seua eliminació a la Lliga de Campions amb el Manchester City tornava a l’acció l’actual campió de lliga, dominador en el primer temps, encara que sense excessiva grapa ofensiva, però amb més conflictes davant la millora local a la segona part, quan ja les forces van anar fallant, sobretot en els de Zidane.

El francès va sorprendre d’inici amb l’absència de Casemiro a l’onze per formar un doble pivot amb Kroos i Modric, i la presència d’Odegaard en el seu retorn a casa com a enganxall amb Benzema. El campió va aconseguir aviat el control del partit i va obligar la Reial, superada i incapaç de sortir de la pressió, a ficar-se enrere, tot i que Remiro no va tenir gaire feina. Benzema tampoc va estar fi, sobretot en una ocasió després d’un error de Remiro en la sortida de pilota. La Reial també va tenir les seues amb Isak, però Courtois va neutralitzar el mà a mà i després el suec va disparar amb molta intenció, tot i que un pèl desviat.

Aquesta millora dels dos a nivell ofensiu es va traslladar a una segona part molt més oberta i amb els donostiarres millorats. Barrenetxea, a bona passada d’Oyarzabal, va estar a punt de l’1-0, però ahir ni l’un ni l’altre van reeixir en atac.

Karim Benzema es lamenta després de fallar una ocasió durant el partit contra la Reial Societat.EFE