SEGRE

ESQUÍ NÀUTIC CAMPIONAT D?ESPANYA

El Lleida Ski&Wake obté 14 podis a l'Estatal

Sisè títol per equips consecutiu

El Club Esportiu Lleida Ski&Wake ha aconseguit el títol estatal per equips per sisè any consecutiu.

El Club Esportiu Lleida Ski&Wake ha aconseguit el títol estatal per equips per sisè any consecutiu.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Esportiu Lleida Ski&Wake va tornar a confirmar els pronòstics i es va alçar, per sisena temporada consecutiva, amb el títol de campió per equips en el Campionat d’Espanya d’esquí nàutic, que s’ha disputat durant el cap de setmana a l’embassament de Seseña, a Castella-la Manxa. Els esquiadors del club lleidatà van aconseguir un total de 14 medalles.

El madrileny Álex Pregel es va emportar la victòria en la combinada de la categoria Open després de guanyar en figures, davant del seu germà Eric, i ser segon en eslàlom, també superant Eric, i en salts, modalitat aquesta última en la qual es va imposar el seu company de club Pablo Donatiu, de Girona.

En dones, Sandra Barjau, de l’Ski&Wake, es va alçar amb la victòria en la combinada. La barcelonina va guanyar en salts i va ser segona en figures. També van destacar la seua germana Clàudia, que va guanyar en figures i va ser tercera en salts, i la madrilenya Patricia Escolar, tercera en eslàlom. En base, Max i Pol Roy van guanyar les categories sub-10 i sub-17 d’eslàlom, respectivament, i Carla Prats va ser tercera en sub-14.

tracking