L'Alpicat debuta amb una contundent derrota davant del Valls

Més experiència en el conjunt visitant

Garrabé intenta superar la defensa de Miguel.

Garrabé intenta superar la defensa de Miguel.CB ALPICAT

El Cochesinternet.net Alpicat no va tenir ahir el debut desitjat a la Lliga Catalana EBA i va perdre a la seua pista per un contundent 44-76, davant d’un Valls amb jugadors de dilatada experiència com Pol Olivier i Adrià Rivas, ex del Pardinyes. Des dels principi, l’equip visitant, molt superior, amb prou feines va donar marge de reacció a un Alpicat encara en formació. El primer quart va ser un cop cop per als lleidatans, ja que el Valls aviat va agafar els comandaments del matx i es va situar amb 13 punts de diferència al marcador (10-23). L’Alpicat no podia mantenir el nivell del seu rival ni a nivell defensiu ni ofensiu. Tanmateix, una vegada superats els nervis del debut a casa, els lleidatans van anar millorant. El nivell anotador es va mantenir lluny del desitjat, però defensivament hi va haver un lleuger avantatge, que va aconseguir frenar l’avenç del Valls. Tot i així, els tarragonins van assolir el descans amb el duel gairebé sentenciat, amb 19 punts de diferència (23-42). Tanmateix, l’Alpicat va continuar treballant dur per plantar cara a un dels favorits de la categoria i durant el tercer quart va anul·lar l’apartat ofensiu del Valls i el va deixar en només deu punts (33-52). Però a l’últim parcial el cansament acumulat va fer més mal al conjunt local que al visitant, que va tornar a posar la directa i va continuar augmentant les diferències fins a deixar el marcador en un clar 44-76. Una vegada superat el debut, l’equip que dirigeix Joan Isart afrontarà la segona jornada de la lligueta visitant dissabte la pista del Torreforta, que va ajornar el seu primer partit de la Lliga Catalana contra el Salou.