HOQUEI PATINS PRETEMPORADA

Victòria en l'últim test

El Llista derrota el Caldes amb gols de Vives i Cañellas i amb Martí Serra estel·lar a la porteria || Els de Folguera, menys rodats, ofereixen bona imatge a una setmana de l'arrancada de la Lliga

Martí Serra va ser una muralla per als jugadors del Caldes, que només van poder marcar en un error previ en defensa.JOAN GÓMEZ

El Llista Blava va tancar ahir la pretemporada amb una victòria ajustada (2-1) davant d’un Caldes que està cridat a lluitar per ser als primers llocs de l’OK Lliga, que arranca d’aquí a set dies. Els d’Albert Folguera, amb una setmana menys de rodatge que els seus rivals d’ahir (el cap de setmana s’havia de disputar la Copa del Rei), van oferir bona imatge tot i que van exhibir encara manca d’acoblament. Van marcar Vives, a la primera part, i Cañellas, a dos minuts del final, en un duel molt igualat i en el qual va sobresortir el porter llistat Martí Serra, que va salvar el seu equip en diverses ocasions.

El matx es va encetar amb el Caldes tancant el Llista a la seua àrea i amb l’exporter del Calafell desbaratant una vegada i una altra les ocasions barcelonines. Però van ser els llistats els que van colpejar primer. Pràcticament en la primera ocasió clara que van tenir, Vives va aprofitar un rebuig davant de Camps, després de xut de Selva, per batre el porter del Caldes i anotar l’1-0 superat el quart d’hora de joc. Fins al descans, el comandament va ser clarament del Llista, que va gaudir de més oportunitats per ampliar el seu compte, com un contraatac portat per Sergi Folguera o un xut de Bruno di Benedetto a passada de Vives que va trobar la resposta de Camps. Els de Folguera van arribar a marcar el segon a 21 segons de l’intermedi, després de desviar Bruno una forta canonada de Vives des de més enllà del centre del camp, però l’àrbitre el va anul·lar a l’entendre que s’havia sobrepassat el temps de possessió, encara que la botzina va sonar després que la bola entrés a porteria.

Passat el descans, el Caldes va tornar a tancar el Llista, però es va trobar de nou amb un enorme Serra. Un error de Bruno en defensa va permetre a Roger Acsensi robar la bola i batre per alt el de Voltregà (1-1). Quan el partit semblava que acabaria en taules, Cañellas va robar una bola a la seua àrea i es va plantar davant de Camps, al qual va batre per sota per segellar la victòria.

“Hem guanyat un rival que és superior a dia d’avui”

Albert Folguera es va mostrar satisfet a mitges amb l’actuació del seu equip. “Crec que estem a un 60-70 per cent, però ens queda encara una setmana per millorar coses. Sabíem amb quin equip ens enfrontàvem, que es troba un pas davant nostre i que arribava amb una setmana més de rodatge, però hem guanyat un rival que és superior a nosaltres a dia d’avui. Malgrat patir molt hem competit fins al final. M’hauria agradat veure més coses, que les haguéssim fet millor, però encara tenim una setmana per acabar de preparar l’inici de Lliga”, va dir.