SEGRE

HOQUEI PATINS COMPETICIÓ

El Llista perd base a causa del trasllat

Una mica més d'un 10% dels jugadors s'han donat de baixa perquè s'han d'entrenar a la Bordeta o Torre-serona || Han fitxat per altres clubs o deixen l'hoquei

El club ha vist reduïda la base, encara que té un equip més que la temporada passada.

El club ha vist reduïda la base, encara que té un equip més que la temporada passada.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Llista està pagant una enorme factura per no poder utilitzar aquesta temporada l’Onze de Setembre –ni la pista annexa exterior–, que s’ha convertit en hospital de campanya per atendre pacients de la Covid-19 a partir de l’octubre. Aquesta decisió, que el club mai ha qüestionat al tractar-se d’una situació que afecta la salut pública, ha provocat i està provocant molts maldecaps. Primer per resituar tots els equips, 21 aquesta campanya –un més que la passada–, i després pels efectes col·laterals que ha suposat el trasllat de la base al pavelló de la Bordeta i a la pista de Torre-serona, ajuntament amb el qual dissabte van firmar un conveni de col·laboració.

Una mica més d’un 10 per cent dels nens i nenes que competeixen a les categories més petites, la majoria d’entre sis i vuit anys, s’han donat de baixa per problemes de logística dels pares a l’hora de portar-los i recollir-los dels entrenaments. Alguns han optat per canviar de club, preferiblement a l’Alpicat, o que els seus fills deixin de practicar l’hoquei sobre patins durant un any, fins que es pugui recuperar la normalitat i el Llista retorni al pavelló Onze de Setembre.

“Es tracta d’una notícia molt dolenta per a nosaltres. Amb el que costa que els nens petits escullin l’hoquei com a esport, perdre quinze o vint nens en un any és un hàndicap. Però la situació és la que és i només ens queda lluitar per recuperar-los l’any que ve”, va explicar en aquest sentit el president, Enric Duch.

Actualment el Llista compta amb vint equips i l’Escoleta, que aglutina els més petits. Al marge del d’OK Lliga, el club té federats dos equips sèniors més, un júnior, dos juvenils, un infantil, dos alevins, tres benjamins, cinc prebenjamins i tres femenins (mini-Fem, Fem-11 i Fem-13). Malgrat la marxa de gairebé una vintena de nens, el club té un equip més, tot un rècord en els seus gairebé setanta anys d’història.

“El trasllat ens ha perjudicat molt, és evident, perquè ha afectat la logística de les famílies. Sap greu perquè es tracta d’una situació externa al club, però al final hem pogut resituar tots els equips i que tots puguin tenir les seues hores d’entrenaments. L’acord amb Torre-serona ens permetrà pal·liar les hores que havíem hagut de renunciar de la Bordeta”, va assenyalar per la seua part el coordinador del club, Marc Soler.

tracking