SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Sedis encara no té data per jugar contra el Saragossa

Dissabte s'enfronta a Vitòria a l'Araski, que ja no té positius a la plantilla

El Sedis espera poder inaugurar la temporada dissabte a la pista de l’Araski.

El Sedis espera poder inaugurar la temporada dissabte a la pista de l’Araski.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí continua a l’espera que la Federació Espanyola fixi la data per jugar el partit davant del Saragossa, que havia de disputar dissabte passat al Palau i que es va ajornar després de notificar-se divendres un positiu per Covid-19 al conjunt aragonès. De fet, es van cancel·lar dos encontres més de la jornada inaugural de la Lliga Femenina, entre els quals el que havia de jugar a Càceres l’Araski, rival de les lleidatanes dissabte que ve i que ja ha informat que la seua plantilla ha superat els últims tests PCR.

Pep Ribes, coordinador del Cadí, va dir ahir que “seguim a l’espera que la Federació ens doni la data una vegada estigui solucionada la situació”. En aquest sentit, la FEB ha fixat per a demà el partit Campus Promete-Zamarat, després que fos ajornat per un positiu a l’equip visitant, per la qual cosa la reprogramació del duel del Sedis depèn ara dels nous tests al Saragossa.

Per la seua banda, Bernat Canut, tècnic del conjunt de l’Alt Urgell, va dir que l’objectiu és “que els equips tinguin risc 0. El virus segueix aquí i els esportistes no n’estan exempts. Està clar que viurem una temporada molt atípica, perquè podem arribar a la jornada 10 amb diversos equips que hagin hagut d’ajornar quatre o cinc partits. Haurem de fer una mica de màgia per anar portant aquesta situació, perquè si un equip ha d’estar aïllat de cinc dies a dos setmanes hi ha un risc alt de lesió. Ens va tocar a nosaltres no jugar, però almenys vam poder entrenar-nos. Els equips que tinguin positius no poden fer-ho”, va afegir el tècnic de les lleidatanes, centrades en el partit de dissabte a Vitòria.

Jorge Garbajosa continuarà com a president de la FEB fins al 2024 Jorge Garbajosa seguirà sent el president de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) fins al 2024, al ser reelegit en l’assemblea general extraordinària que es va celebrar ahir a Madrid i en la qual era l’únic candidat. Els membres de l’assemblea van ratificar l’únic candidat amb un 92% de suport (66 vots a favor i 6 en blanc). L’exjugador internacional complirà d’aquesta forma el seu segon mandat al capdavant de la Federació Espanyola, després d’arribar al càrrec l’estiu del 2016.

tracking