SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Soriano seguirà al Lleida, que lliga el fitxatge de Chavero

També arriba Rusiñol, mentre que Eder no continua i se'n va al Melilla

El Lleida Esportiu va estrenar a Garòs les pilotes amb què competirà a Segona B.

El Lleida Esportiu va estrenar a Garòs les pilotes amb què competirà a Segona B.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

César Soriano continuarà una temporada més com a jugador del Lleida Esportiu, que ahir va lligar el fitxatge d’Alejandro Chavero (UCAM) i va anunciar la incorporació de Joan Rusiñol (Binèfar) i de nou futbolistes de categoria sub-23 que militaran al Vilafranca, equip afiliat a Tercera. Aquests últims s’entrenen amb el conjunt de l’Alt Penedès i estaran a disposició de Molo de cara a la Lliga.

César Soriano era un dels futbolistes amb qui el Lleida Esportiu estava negociant la continuïtat i que finalment ha acceptat l’oferta de seguir fins al 2021. El defensa d’Ontinyent porta dos cursos de blau, en els quals ha jugat 44 partits de Lliga. Qui no seguirà és Eder Díaz, que malgrat els seus intents no ha convençut la direcció tècnica de continuar. Després d’acomiadar-se de l’afició a través de les xarxes socials, el Melilla va anunciar el fitxatge del davanter, que la temporada passada va marcar sis gols en 25 partits.

D’altra banda, el club va anunciar ahir el fitxatge de Joan Rusiñol, un centrecampista de 20 anys que arriba procedent del Binèfar i es va formar a l’Atlètic Segre. El club també té lligada la incorporació d’Alejandro Chavero, un veterà centrecampista de 36 anys que la temporada passada va jugar a l’UCAM Múrcia.

Pel que fa als nou futbolistes sub-23 que el Lleida Esportiu tindrà al Vilafranca, tots han firmat contractes per dos, tres o quatre temporades. El club ha aconseguit els serveis de Guillermo Amor, fill de l’exjugador del Barça i que estava al filial del Getafe.

També ha incorporat peces com Tarik Fallali, del juvenil de l’Europa; Jahara Jaiteh, del juvenil del Jàbac i Terrassa; Carlos Portero, del juvenil de la Damm; Ferran Giménez, procedent del Pobla de Mafumet; Sergi Brunet, del filial del Mallorca; Joan Nin, del juvenil del Nàstic de Tarragona; Muhamadou Janneh, que l’última temporada va jugar a l’equip C del Sevilla; i David Santiago, producte del Bordeta.

D’altra banda, ahir es va sortejar el calendari de Divisió d’Honor juvenil, una categoria en la qual el Lleida Esportiu competirà al subgrup 3B amb nou equips més.

tracking