SEGRE

FUTBOL CORONAVIRUS

Dos equips de l'Atlètic Segre aïllats per sengles positius

La primera plantilla del Mollerussa torna a entrenar-se després de la quarantena

Jugadors de l’Atlètic Segre s’entrenaven ahir a la tarda.

Jugadors de l’Atlètic Segre s’entrenaven ahir a la tarda.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos equips de l’Atlètic Segre, el Juvenil A, que competeix a la categoria Preferent, i l’Infantil C, que ho fa a la Segona Provincial, estan confinats des de dilluns passat després de detectar-se dos casos positius per Covid-19 en un jugador de cada plantilla.

Els futbolistes afectats pel coronavirus van començar a notar símptomes el dia 14 i, seguint el protocol establert, el club els va comunicar que no podien anar a entrenar-se a l’espera de les proves pertinents. Després de sotmetre’s a tests PCR, els dos jugadors van donar positiu, un resultat que es va conèixer el cap de setmana, per la qual cosa les plantilles a les quals pertanyen tots dos ja no van anar a entrenar-se i van quedar aïllades en quarantena.

Segons fonts del club, els tests PCR als quals s’han sotmès la resta de companys dels dos afectats han donat fins ara resultats negatius, tot i que encara no es tenen els de tots els jugadors. Els coordinadors del club, Cristian Olivart i Enric Barri, exerceixen un control minuciós del protocol.

D’altra banda, avui a les 19.30 tornarà a entrenar-se la primera plantilla del CFJ Mollerussa després d’estar-se confinada des del matí del dia 16 al detectar-se tres positius a l’Igualada, el seu rival en un amistós disputat el dia 10. Des del primer moment, el club del Pla d’Urgell va denunciar els contradictoris protocols sanitaris que van obligar a confinar el seu equip i no l’Igualada, que va continuar entrenant-se i jugant amb normalitat excepte els tres afectats i un quart amb què compartien cotxe. “Amb el protocol que ens han aplicat serà inviable jugar en ple campionat i a més a més provocarà un greu perjudici laboral als jugadors que treballen”, va dir el tècnic Josep Maria Turull. L’equip jugarà dissabte a Artesa de Segre (17.00) i diumenge, a Andorra (12.30 hores).

tracking