SEGRE

BÀSQUET PRETEMPORADA

L'ICG Força Lleida s'emporta el derbi contra el Pardinyes gràcies a una bona segona meitat

L'ICG Força Lleida s'emporta el derbi gràcies a una bona segona meitat, liderat per Vecvagars i Buchanan || El Pardinyes va resistir tres quarts gràcies als triples d'un inspirat Besora

Michael Buchanan, defensat per Knezevic, va començar a demostrar ahir el seu poder sota els cèrcols.

Michael Buchanan, defensat per Knezevic, va començar a demostrar ahir el seu poder sota els cèrcols.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lògica va acabar imposant-se al primer derbi entre l’ICG Força Lleida i el CB Pardinyes, un duel que es va mantenir equilibrat fins al descans però en el qual els homes de Gustavo Aranzana, amb més profunditat de banqueta, van acabar imposant la seua llei, amb Buchanan imparable sota els cèrcols i un Vecvagars infal·lible en el perímetre. Entre els dos van sumar 36 punts, i a l’altre bàndol va destacar l’encert de Besora, que va firmar sis triples per mantenir a la superfície l’equip fins al tercer assalt. Va començar millor el Pardinyes, que a base de triples (dos de Rogers, dos més de Gasque i un de Besora) va arribar a manar de cinc punts al final del primer quart (19-24, m.10). Encara ampliarien més el seu compte els d’Encuentra a l’inici del segon assalt, però l’aparició de Vecvagars i la connexió amb Buchanan va començar a fer mal. L’ICG va capgirar el marcador (33-29), però de nou els triples de Gasque i Besora van portar el partit a les taules al descans (37-37).

La segona part va ser una altra història. El Força Lleida va sortir més entonat. La bronca d’Aranzana va calar i els seus jugadors van sortir més endollats en defensa, i van provocar diverses pèrdues del rival. Un parcial de 9-0, amb dos triples de Vecvagars i un altre de Hester, va rellançar l’ICG. Aquí va començar a trencar-se l’encontre, i l’escorta lituà en va tenir molta culpa.

El base del Pardinyes podria haver de passar pel quiròfan, mentre que Malik Miller va arribar a Lleida

Amb cinc punts seguits seus i quatre tirs lliures de Chapela, que va recuperar moltes pilotes, i Feliu, que també va començar a ficar-les des de més enllà de 6,75, la diferència va trencar la barrera dels 10 punts (64-50). Només els triples d’Orrit i Besora van retardar l’inevitable (65-58, m.30). L’ICG, que va tenir la baixa de N’Guessan, va recuperar els 14 punts de renda tot just començar l’últim període i a partir d’allà va ser un passeig per als d’Aranzana, que no van abaixar la intensitat i van acabar guanyant per la màxima diferència en tot el partit, 21 punts (94-73). Encuentra no va poder comptar ahir amb el nord-americà Malik Miller, que ahir va arribar a Lleida, ni amb Marc Rubín de Celis, que podria passar pel quiròfan per la lesió d’espatlla.

tracking