SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El balaguerí Lluís Cortés, candidat a millor tècnic femení de l'any de la UEFA

Suárez s'acomiada dels companys emocionat

Lluís Cortés.

Lluís Cortés.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UEFA va anunciar ahir la nominació de Lluís Cortés entre els candidats a Entrenador Femení de l’Any. Els seus rivals són els entrenadors dels dos millors equips del panorama mundial del futbol femení, Jean-Luc Vasseur, que compleix la primera campanya al capdavant el totpoderós Olympique de Lió, que fa unes setmanes va conquerir la cinquena Champions consecutiva, la setena del seu palmarès, i Stephan Lerc, del Wolfsburg alemany. “Gràcies a la UEFA per la nominació però un agraïment especial a les meues jugadores i staff, perquè no som ningú sense ells, i això és un merescut reconeixement a moltes hores de dur treball”, va assenyalar el tècnic de Balaguer, que va felicitar els seus dos col·legues nominats.

D’altra banda, Ansu Fati (17 anys) ja pot ser considerat jugador de primer equip del Barça a tots els efectes. El davanter hispanoguineà va firmar ahir la fitxa federativa que li permetrà tenir ja dorsal del primer equip diumenge vinent al primer partit de la Lliga que jugarà contra el Vila-real al Camp Nou. I ho farà estrenant dorsal, el 22 que fins ara era propietat d’Arturo Vidal, ara a l’Inter. La seua nova condició també ha fet que la seua clàusula de rescissió passi dels 170 als 400 milions d’euros actuals.

El Barça va anunciar el pas del lateral portuguès al Wolverhampton per 30 milions i 10 en variables

Així mateix, el club va anunciar ahir el traspàs de Nélson Semedo al Wolverhampton per 30 milions més 10 en variables, una operació que permetrà als blaugranes igualar l’oferta per Sergiño Dest, lateral de l’Ajax. A l’espera de tancar el seu pas a l’Atlètic, Luis Suárez es va acomiadar ahir dels seus companys amb escenes de molta emoció, i se’l va veure abandonar les instal·lacions amb llàgrimes als ulls.

tracking