SEGRE

CICLISME INSTAL·LACIONS

Principi d'acord per reformar el velòdrom de Lleida

Ekke assumiria el cost d'uns 100.000 € a canvi de l'ús de l'espai adjacent

Ciclistes a l’entrenament de persecució darrere de moto al velòdrom.

Ciclistes a l’entrenament de persecució darrere de moto al velòdrom.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’anhelada reforma del velòdrom del Camp d’Esports per arreglar-lo, després d’anys de reivindicacions dels ciclistes que s’hi entrenen a causa del greu estat de deteriorament en què es troba la instal·lació, sembla que ha entrat a la recta final. Segons ha pogut saber aquest diari, el gimnàs Ekke es faria càrrec de les obres, amb un cost que podria assolir els 100.000 euros a canvi d’obtenir la cessió de l’ús dels espais adjacents a la instal·lació esportiva.

Per fer-ho, ha d’arribar abans a un acord amb el Club Ciclista Terres de Lleida, al qual el ple municipal de la Paeria va aprovar el juliol passat cedir-li el dret d’explotació de la instal·lació. El gerent de l’Ekke, Pep Castarlenas, va reconèixer que “hi ha una gran voluntat d’arribar a un acord per les dos parts però hem de continuar parlant”. Per la seua part, el president i entrenador del CC Terres de Lleida encarregat de la tecnificació en al velòdrom, Ramon Simó, es va manifestar en termes semblants i, encara que es va mostrar il·lusionat amb la possibilitat de desbloquejar un problema que estava enquistat, va voler deixar clar que “no hi ha res firmat amb ningú ni tampoc amb la Paeria”.

Ha d’arribar abans a un acord amb el CC Terres de Lleida, al qual la Paeria va cedir l’explotació

El regidor d’Esports, Sergio González, es va mostrar esperançat que “s’arribi a un acord que veig proper i en cas de ser així les obres de reparació de la pista, tanca i murs interiors començarien al més aviat posisble, sempre sota la supervisió de l’ajuntament”.

S’ha de recordar que sota l’anterior govern municipal s’havia pressupostat, després de molts anys de reivindicacions, condicionar la pista i tancar el recinte per aproximadament 50.000 euros. Tanmateix, només es va adjudicar el juliol del 2019 la tanca per 12.500 euros, que es va col·locar en una altra instal·lació esportiva.

La lleidatana Maria Banlles, bronze a l’Estatal de pista a Tafalla

La ciclista d’Alfarràs Maria Banlles va aconseguir ahir la medalla de bronze a la prova de persecució individual dels Campionats d’Espanya de pista que es van iniciar ahir a Tafalla (Navarra).

tracking