SEGRE

FUTBOL CORONAVIRUS

El Mollerussa insta a crear un càrrec federatiu per a Covid

L'entrenador ho veu necessari per eliminar la disparitat de criteris

El Mollerussa va tornar ahir al treball després de complir el confinament.

El Mollerussa va tornar ahir al treball després de complir el confinament.CFJ MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera plantilla del CFJ Mollerussa va tornar ahir als entrenaments després dels catorze dies d’aïllament que ha hagut de complir, al donar positiu tres jugadors de l’Igualada després de disputar un amistós els dos equips el passat dia 10.

El tècnic de l’equip del Pla d’Urgell, Josep Maria Turull, es va mostrar content per tornar a l’activitat, malgrat l’enuig per haver de confinar-se donant resultats negatius i, en canvi, que es continués entrenant amb normalitat l’Igualada a excepció de quatre jugadors, els tres que van donar positiu i un quart amb el qual compartien cotxe.

“Aquesta disparitat de criteris no hauria de donar-se més. I, en aquest sentit, m’agradaria que hi hagués una figura a mode de responsable federatiu que s’ocupés de tots els temes relacionats amb la Covid. Nosaltres, en concret, ens hem sentit desemparats per la federació en aquest assumpte.”

D’altra banda, a l’Atlètic Segre els equips van continuar entrenant-se amb normalitat a excepció del Juvenil A i l’Infantil C, en què s’han registrat sengles positius.

S’ha de recordar que dilluns vinent veurà la llum el nou protocol de la Federació Catalana de Futbol davant la Covid-19. En aquest document alineat amb el Pla d’Acció per Desconfinament Esportiu de Catalunya, de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, es respondran tots els dubtes que genera la pandèmia a la pràctica diària del futbol i futbol sala català, a banda de contenir una guia didàctica amb indicacions per a clubs, jugadors i jugadores, àrbitres i aficionats. Entre altres aspectes, hi haurà un responsable d’activitat per equip, i des de l’FCF es permetrà l’assistència de públic.

Pel que fa al cas dels espectadors, seran d’obligat compliment la presa de temperatura a l’accés, l’ús de la mascareta en tot moment i la higiene de mans, el registre d’entrada al recinte i el manteniment de la distància de seguretat entre persones.

Així mateix, es recomanarà un màxim de dos acompanyants per menor d’edat. Tanmateix, el club local o propietari de la instal·lació tindran la facultat de restringir en més grau aquestes condicions.

tracking