SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA

Massa Barça per a l'AEM

L'equip que dirigeix el balaguerí Lluís Cortés obre la pretemporada amb una victòria sobre un equip lleidatà que va plantar cara || Les del Secà van tenir tres bones ocasions per marcar algun gol

Vicky Losada intenta anar-se’n de la defensa de la lleidatana Andrea durant el partit disputat ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Vicky Losada intenta anar-se’n de la defensa de la lleidatana Andrea durant el partit disputat ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM va perdre ahir en la visita a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra un FC Barcelona dominador des del primer moment i que va demostrar la condició de campió de Lliga i semifinalista europeu (5-0). En l’estrena de la pretemporada, les jugadores que dirigeix el balaguerí Lluís Cortés van exhibir molta pressió davant d’un AEM que va plantar cara i va gaudir d’ocasions per, almenys, marcar un gol, sobretot a la segona meitat. Ja des del primer minut el Barça va prendre el comandament del matx i pràcticament es va jugar a la zona de l’AEM, que va estar constantment traient pilotes davant de la pressió asfixiant de les de Lluís Cortés. Les blaugranes ja van poder trencar l’empat inicial al primer minut de joc en una doble ocasió. Primer en una rematada de Mariona que la japonesa Hisoi va aconseguir blocar, i després en un tir de volea d’Oshoala que la portera nord-americana Baldwin va aturar amb encert.

L’AEM també va arribar a tenir una bona oportunitat gràcies a una falta que Pixu va rematar desviada a l’àrea petita, encara que la jugada havia estat invalidada per fora de joc de la golejadora lleidatana. Aquest va ser l’únic acostament amb cert perill de les jugadores que dirigeix Roger Lamesa.

Les blaugranes van continuar assetjant la meta lleidatana i als quatre minuts van trobar el premi desitjat gràcies a Alèxia Putellas, que va recollir un fluix refús de la defensa aemista i va disparar fora de l’abast de Baldwin (1-0). El gol no va fer canviar la dinàmica i el Barça va seguir amb el seu domini total. L’AEM va aguantar com va poder fins que Oshoala, després d’un servei d’Alèxia per la dreta, va rematar per fer pujar el 2-0 amb el qual s’arribaria al descans. A la represa, Laura, que sortia sota els pals, va evitar amb una gran parada la diana de Vilamala, una jugada que va fer despertar l’AEM, que va encadenar dos ocasions que van acabar al pal. Primer un xut d’Andrea que entre Font i la fusta van evitar que la pilota entrés a la porteria, i al córner posterior, el llançament de Barbii va picar al travesser. Però va tornar a la càrrega el Barça i en cinc minuts va liquidar l’encontre amb tres gols. Aitana Bonmatí va resoldre una gran jugada de Patri Guijarro (61’) per fer el tercer, Caldentey va anotar de penal el quart (63’) i Bonmatí va firmar el seu doblet particular per segellar el 5-0 (65’). Celia, en un contraatac, va tenir a les botes la diana de l’honor per a les del Secà, però en el mà a mà amb la portera barcelonista, aquesta va desviar amb el braç dret el tret de la lleidatana. En el tram final, el Barça va abaixar la intensitat i amb prou feines hi va haver ocasions.

Després del duel, Roger Lamesa va fer una valoració del tot positiva de les seues jugadores. “Estem molt contents amb el nivell que hem donat i una mica sorpresos, perquè competir tan bé davant de tot un semifinalista de la Champions és per estar molt satisfets”, va assenyalar el tècnic. L’AEM disputarà el seu quart amistós aquest diumenge a Sant Adrià davant del filial de l’Espanyol, amb el qual va perdre 1-2 en la seua estrena de pretemporada al camp del Recasens.

Vicky Losada intenta anar-se’n de la defensa de la lleidatana Andrea durant el partit disputat ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Vicky Losada intenta anar-se’n de la defensa de la lleidatana Andrea durant el partit disputat ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.FC BARCELONA

tracking