SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Àlex Márquez es cola al Top 10 en la primera sessió lliure a Montmeló

El pilot de Cervera va confirmar la progressió a Montmeló.

El pilot de Cervera va confirmar la progressió a Montmeló.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Márquez (Repsol Honda), que diumenge passat va firmar el seu millor resultat des que competeix en MotoGP, amb el setè lloc a Misano, va continuar fent sensació de millora en aquest tram de la campanya i ahir, en la primera jornada d’entrenaments lliures al circuit de Montmeló, es va colar entre els deu millors temps del dia. El pilot de Cervera va firmar el novè, a 689 mil·lèsimes de l’italià Franco Morbidelli, que va ser el més ràpid.

El francès Fabio Quartararo va ser el que va marcar el millor crono (1:40.431) a la primera sessió, que va tenir com a protagonistes els quatre primers classificats del campionat, amb l’italià Andrea Dovizioso (Ducati) i els catalans Joan Mir (Suzuki) i Maverick Viñales (Yamaha) secundant el de Niça, encara que a bastanta distància.

Tanmateix, en la segona va variar una mica el guió i només el de Roses, guanyador de l’última cursa, es va poder mantenir al Top 4 d’una sessió en la qual va ser el company de Quartararo, Morbidelli, el que va manar amb un registre d’1:39.789, malgrat tenir una caiguda sense conseqüències. L’italià va ser l’únic que va poder rodar en 1:39 amb el francès Johan Zarco (Ducati), que es va quedar a una dècima del guanyador del Gran Premi de San Marino.

tracking