HOQUEI PATINS PRETEMPORADA

Bon test amb públic

El Lleida.Net Alpicat supera un flexible Capellades, de la mateixa categoria, davant uns 60 espectadors || El júnior Iago Vázquez debuta a casa amb gol

Xavi Roy dóna instruccions als jugadors mentre es veu públic al fons.

Xavi Roy dóna instruccions als jugadors mentre es veu públic al fons.SEGRE

El Lleida.Net Alpicat va superar amb bona nota el penúltim partit de preparació abans de l’inici de l’OK Liga Plata Grup Sud i va aconseguir derrotar un flexible Capellades per 6-4. El rival, un acabat d’ascendir a la categoria però que jugarà al Grup Nord, gairebé sempre va anar a remolc excepte el 0-1, i al final va encaixar una derrota menys voluminosa del que es presagiava a l’inici de la segona meitat quan el marcador assenyalava un 5-1. El duel es va disputar amb l’assistència d’uns 60 espectadors i va ser el primer d’hoquei que es disputava en terres lleidatanes amb públic després de la pandèmia. El Capellades va ser un rival seriós des del principi, però el seu gol inicial va ser contrarestat per dos de seguits de Pol Besolí, i per la seua banda Deri Mataix aconseguia el 3-1 abans del descans. El domini del joc sempre va correspondre a l’Alpicat que, al començar la segona part, va imposar un ritme molt alt que el rival no va poder seguir. Els de Xavi Roy aconseguirien distanciar-se encara més en el marcador per mediació de Raül Fernández i Pol Besolí, que van col·locar un inapel·lable 5-1 a l’electrònic. Després va venir una certa relaxació dels locals, la qual cosa va fer que Oriol Prat i David Tarrida col·loquessin el 5-3 a falta de set minuts. Però la victòria no va perillar en cap moment per als locals. Iago

Vázquez

, un júnior de primer any procedent del Juneda que ja havia jugat alguns minuts aquesta pretemporada, va debutar a casa i gairebé després de sortir a pista col·locava el 6-3, que va ser descomptat per Guillem Martí (6-4). Divendres vinent, últim amistós de l’Alpicat, que tornarà la visita al Capellades.