SEGRE

MOTOR INSTAL·LACIONS

Dimiteix la presidenta del Circuit de Catalunya als dos mesos en el càrrec

Maria Teixidor.

Maria Teixidor.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maria Teixidor, que no havia complert ni dos mesos com a presidenta del Circuit de Catalunya de Montmeló, va anunciar ahir per sorpresa que deixava el càrrec, just abans d’un cap de setmana en què el traçat acull el Gran Premi de MotoGP. Ho va fer a través d’un escarit missatge publicat a Twitter: “Ha estat curt però intens. Un plaer conèixer l’extraordinari equip del Circuit de Catalunya. Molta sort”, va escriure. Segons algunes fonts, Teixidor, que fins al mes d’abril passat havia estat membre de la junta directiva del FC Barcelona, no estava d’acord amb les condicions del contracte, encara que es van formalitzar just el mes de juliol passat.

La renúncia es produeix tres setmanes després de la destitució per part del president de la Generalitat Quim Torra de l’exconsellera d’Empresa i Coneixement Àngels Chacon, que va ser qui la va proposar fa dos mesos per ocupar el càrrec al qual ara renuncia de manera prematura i en ple Gran Premi de MotoGP.

L’arribada de la nova presidenta va posar punt final a una llarga etapa d’interinitat a la instal·lació de Montmeló, en crisi des de fa una dècada. El president anterior, Vicenç Aguilera, va acabar precipitadament el mes de febrer passat i no se’l va substituir fins a l’estiu.

En teoria, l’arribada de Teixidor havia de suposar que la presidència passés a ser executiva (fins ara no ho era) i, conseqüentment, passava a estar remunerada.

tracking