SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

El Cadí obre avui la Lliga sense el referent interior

Visita l'Araski amb la baixa de Quinn Dornstauder per problemes físics

El Pardinyes va presentar ahir Besora i Knezevic.

El Pardinyes va presentar ahir Besora i Knezevic.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu debuta per fi a la Lliga Femenina aquesta tarda (20.00 hores/Teledeporte) després que la seua estrena de fa una setmana a casa davant del Casademont Saragossa hagués d’ajornar-se per un positiu de coronavirus a l’equip aragonès, duel que encara no té data alternativa. Després de dos setmanes sense competir, l’equip de Bernat Canut obre foc a la pista de l’Araski de Vitòria, un encontre per al qual no podrà comptar amb el referent interior, Quinn Dornstauder. Fa dies que la pivot canadenca no s’entrena per uns problemes físics que, com a mínim, encara la mantindran fora de les pistes una setmana més.

Aquesta baixa i la falta de rodatge competitiu sembren alguns dubtes en un equip que torna a aspirar a ser a dalt. “Vam planificar la pretemporada per arribar bé a l’estrena i no poder jugar la primera jornada ens pot afectar. No obstant, crec que l’equip arriba bé mentalment i físicament i amb moltes ganes de competir”, va indicar el tècnic, que espera un partit amb molt ritme. “Ens enfrontem a dos equips als quals els agrada jugar amb un ritme alt. Crec que el que tingui més encert i, sobretot, el que imposi la seua defensa tindrà avantatge”, va apuntar.

Ahir va començar a entrenar-se i demà ja debutarà en l’amistós a la pista del Girona, de LEB Or

D’altra banda, Canut va lamentar el canvi de calendari que la majoria d’equips van aprovar per comprimir la primera volta, i que obligarà a jugar cinc partits en dos setmanes (entre el 17 i el 31 d’octubre) i tres més en nou dies (entre el 19 i el 27 de novembre).

tracking