SEGRE

HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Estrena en precari

L'Associació obre avui la Lliga amb només sis entrenaments en pista, la meitat sense porteries || Rep el Mataró a Pardinyes amb la baixa de la portera Kora

L’equip lleidatà torna aquesta temporada a la segona categoria de l’handbol estatal amb l’objectiu d’aconseguir la permanència.

L’equip lleidatà torna aquesta temporada a la segona categoria de l’handbol estatal amb l’objectiu d’aconseguir la permanència.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Lleidatana debuta avui a la Divisió d’Honor Plata, categoria que va recuperar la temporada passada, amb la visita al pavelló de Pardinyes (18.00) del Joventut Mataró de l’exentrenador de l’equip lleidatà Jordi Rubí. Les jugadores que dirigeix Miroslav Vujasinovic arriben amb molts dubtes pel que fa a rendiment, ja que han completat una pretemporada del tot accidentada després de quedar-se sense pavelló al convertir l’Onze de Setembre en hospital de campanya per la Covid-19. Només han pogut entrenar-se en pista sis dies i han utilitzat fins a tres pavellons diferents durant la seua preparació, Pardinyes, Juanjo Garra i Agnès Gregori, instal·lació aquesta última en la qual han fet les dos últimes sessions sense porteries, ja que és un recinte específic de bàsquet. “Quan s’ha estat tant temps sense entrenar-se [pel confinament], el que més necessites és entrenar-te amb pilota per recuperar sensacions, més que el físic, però només hem pogut fer sis o set sessions en pista, així que les primeres jornades seran tota una incògnita”, reconeix el tècnic, que fins i tot així veu el seu equip preparat per no veure’s amb dificultats. “Estic molt content amb l’equip que tenim, una barreja d’experiència i joventut. L’objectiu és consolidar-nos en la categoria, però per aconseguir-ho ens hem de mentalitzar que no només val atacar, sinó que cal millorar molt en defensa per guanyar els partits”, va advertir.

L’Associació 2020-21 la formen les porteres Mariama Kora, que per al duel d’avui serà baixa per problemes laborals, i Georgiana Milea, i les jugadores de pista Jenny Nana, Katy Tyaglyay, Marina Graell, Natàlia Caldés, Blanca Martínez, Irina Pop, Emma Precup, Merli Baró, Mar Vujasinovic, Lorena Hernández, Catalina Ruscanu i Irena Guarc.

tracking