SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi atia Bartomeu

Mostra de nou enuig amb la junta i reacciona a la marxa de Suárez escrivint a Instagram: “No et mereixes que et facin fora com ho han fet”|| “A aquestes alçades ja no em sorprèn res”, remata

Luis Suárez ahir després de passar la revisió mèdica abans de firmar per l’Atlètic.

Luis Suárez ahir després de passar la revisió mèdica abans de firmar per l’Atlètic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El capità del FC Barcelona, l’argentí Lionel Messi, es va acomiadar ahir del seu amic Luis Suárez, del qual va dir que el trobarà molt a faltar, alhora que va criticar la forma en què el club blaugrana va decidir prescindir dels serveis del punta uruguaià.

“Et mereixies que t’acomiadi com el que ets: un dels jugadors més importants de la història del club, aconseguint coses importants tant en l’àmbit grupal com individualment. I no que et facin fora com ho han fet. Però la veritat és que, a aquestes alçades, ja no em sorprèn res”, va escriure a Instagram.

“Que dos, tres o quatre no entelin el gegant que ets per al club i el món del futbol”, respon a Leo

Podria debutar demà amb el Granada en l’estrena dels blanc-i-rojos a la Lliga en la jornada 3

El 10 va explicar la tristesa que va sentir quan ahir va entrar al vestidor i no hi va veure Suárez: “Que difícil serà no continuar compartint el dia a dia amb tu, tant a les pistes com a fora. T’enyorarem moltíssim. Han estat molts anys, molts mates, dinars, sopars... Moltes coses que mai no s’oblidaran, cada dia junts.”

I és que Messi va confessar que “serà estrany” veure el seu amic “amb una altra samarreta” i molt més enfrontar-se a ell quan el Barça jugui contra l’Atlètic. “Et desitjo el millor en aquest nou desafiament. T’estimo molt, us estimo molt. Fins aviat, amic”, es va acomiadar l’astre argentí.

Per la seua part, Luis Suárez va voler agrair també a través d’instagram les paraules de Messi. El 9 uruguaià va subratllar “el que vas ser des del primer dia amb mi i amb la meua família” i prefereix quedar-se amb el “Leo Messi humà, el divertit i el sentimental, perquè el jugador tothom el sap”.

També va revelar que li va aconsellar continuar “gaudint i demostrant que per alguna cosa ets l’U” abans de concloure amb una clara al·lusió, als màxims responsables del Barça actual: “Que dos, tres o quatre no entelin el gegant que ets per al club i per al món del futbol.”

tracking