SEGRE

TRIATLÓ ESPORT DE BASE

Cokotrilos de Lleida domina els podis a Puigverd

És l'únic triatló infantil que s'ha organitzat enguany a Catalunya

Un dels participants durant el tram de ciclisme.

Un dels participants durant el tram de ciclisme.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secció Cokotrilos del Club Speed Republik de Lleida va dominar els podis a la quarta edició del Triatló Infantil, disputada a Puigverd de Lleida, que organitza aquest mateix club, el responsable del qual és el doble bronze olímpic en ciclisme de pista Sergi Escobar.

Amb uns 80 participants, era l’única prova de triatló infantil que s’ha fet enguany a Catalunya a causa de la pandemia. La competició constava de cinc categories: mini-tri (nascuts el 2014), prebenjamins (anys 2012-13), benjamins (2010-11), alevins (2008-09) i infantils (2006-07). La prova de natació tenia una distància que oscil·lava entre els 15 i els 230 metres, en funció de cada categoria; la de ciclisme, entre els 300 i els 5.500 metres; i finalment la carrera a peu, des dels 150 metres de la categoria mini-tri fins als 1.600 de la infantil.

Amb tots els controls i el protocol de seguretat per la Covid, va haver-hi uns vuitanta participants

En la categoria infantil van guanyar Zoe Escobar (Cokotrilos) i Adrià Cantil (CN Barcelona); en alevins, Martina Navarro (Triplay Llobregat) i Arcadi Sala (CN Reus Ploms); en benjamins es van imposar Ander Latorre (Cokotrilos) i Candela Segarra (Triplay); en prebenjamins, Bru Seguí (Cokotrilos) i Alèxia Corretgé (independent), i finalment, a la categoria dels més petits, la mini-tri, va proclamar-se campió Pau Torrelles, seguit de Marc Dorado i Iris Puerto, tots ells competint com a independents.

tracking