FUTBOL PRETEMPORADA SEGONA FEMENINA

Cop de l'AEM a un rival directe

Aniquila a l'últim quart d'hora l'Espanyol B, amb el qual coincidiran a la Lliga Reto Iberdrola || Les lleidatanes van remuntar marcant quatre gols

L’AEM, en foto d’arxiu, va golejar a domicili l’Espanyol B.

L’AEM, en foto d’arxiu, va golejar a domicili l’Espanyol B.SEGRE

L’AEM va aconseguir ahir golejar a domicili l’Espanyol B (1-4), un rival directe a la Lliga Reto Iberdrola, al qual va noquejar a l’últim quart d’hora i després de remuntar un gol de les blanc-i-blaves. Les pretemporades serveixen per acumular càrrega de treball i rodatge en el joc perquè arribada la competició és una altra cançó. Tanmateix, el resultat d’ahir de les aemistes suposa una gran dosi de moral i ratificar que es va pel camí correcte.

L’equip de Roger Lamesa va entrar al camp una mica ensopit. Potser pel cansament del partit de dijous amb el totpoderós Barça o a l’haver-se despertat d’hora per jugar ahir al matí a Barcelona, o potser per les dos coses juntes, el cert és que el conjunt lleidatà no va ser a la primera meitat el que acostuma a ser. Malgrat tot, la millor ocasió d’aquests 45 primers minuts la va tenir Pixu, però quan era davant la portera se li va escapar la pilota quan són accions en les quals no acostuma a perdonar.

El partit no es va alterar fins al minut 68 quan un penal de Cris a Benedicto va ser transformat per aquesta mateixa jugadora (1-0). Va ser aleshores quan va despertar l’AEM que va ser un vendaval fins al final del matx.

Roger Lamesa va introduir canvis i va fer variacions tàctiques, col·locant la japonesa Hisui al doble pivot amb Barbi. L’equip va guanyar en fluïdesa i arribada. Primer va empatar Andrea (1-1), després va avançar les lleidatanes Pixu (1-2) i Barbi va anotar un tercer gol espectacular des d’uns 40 metres (1-3). En l’última jugada del duel va arribar l’1-4 amb un gol en pròpia porta de la local Serrat. L’AEM jugarà un nou amistós, que serà el cinquè, diumenge vinent a Vic en horari pendent de concretar.