BÀSQUET LLIGA ACB

El Barça trenca el partit contra el Bilbao al tercer quart

Higgins, defensat per Jaylon Brown, va reaparèixer amb el Barça.

Higgins, defensat per Jaylon Brown, va reaparèixer amb el Barça.EFE / ANDREU DALMAU

El Barça va superar el Bilbao per 82-64 en un duel marcat per la resistència basca fins al tercer quart, quan el bloc blaugrana va decantar la balança a favor seu. L’anècdota va ser que Nikola Mirotic no va anotar, mentre que la gran novetat va ser la presència del nord-americà Cory Higgins al quintet inicial, després de dos mesos i mig d’absència per l’operació a la fàscia plantar del peu dret el 6 de juliol. El primer temps va ser igualat, i va acabar amb un ajustat 39-33. El Barça va començar a agafar confiança amb triples de Hanga i Higgins (50-39). Balvin es va despertar i un triple de l’exblaugrana Hakanson va reduir distàncies (54-46). Va ser un miratge, perquè el Barça va apujar la intensitat defensiva i Heurtel, Davies i Smits van trencar la defensa visitant (63-48). Amb el 65-50 es va entrar en l’últim quart i els visitants van veure com el Barça superava els 20 punts d’avantatge fàcilment (72-50). D’allà al final ja no va canviar res i la victòria va ser blaugrana.