BÀSQUET PRETEMPORADA

El Pardinyes planta cara al Girona a la primera meitat, però acaba cedint davant d'un equip de LEB Or || Primers minuts de Miller, última incorporació

Mads Stürup i Elijah Schmidt elaboren la jugada davant de Gerard Sevillano i Biram Faye.SERGI GERONÈS / BÀSQUET GIRONA

El Pardinyes va caure ahir contra el Girona (95-60) per un major desplegament físic per part de l’equip de LEB Or, al qual el conjunt d’Encuentra va plantar cara a la primera meitat. Però després del descans, la gran diferència que encara existeix respecte a la LEB Plata va quedar plasmada en el resultat, en un amistós que va servir perquè Malik Miller, l’última incorporació del Pardinyes, pogués disputar els primers minuts. El nord-americà va mostrar tenir bona mà des de la línia exterior en els 20 minuts que van ser a la pista.

El Girona va manar al marcador, però el Pardinyes sempre es va mantenir a prop durant una disputada primera meitat. El tret exterior i la defensa van permetre als lleidatans empatar (15-15) després d’un parcial de 0-6 i la igualtat es va mantenir durant el segon quart, fins que els gironins van agafar una renda de 7 punts (26-19). La circulació de pilota i el treball de Schmidt a la pintura va permetre al Pardinyes anar-se’n al descans amb un desavantatge de només tres punts (35-32). Tanmateix, la lògica va començar a imposar-se al tercer quart, quan van començar a aparèixer les bones accions individuals de Font, amb 12 punts en aquest parcial. Així, el Girona va encarrilar el matx, i va deixar la diferència en 19 punts abans d’entrar en els últims deu minuts (62-43). Un parcial de sortida de 19-0 va deixar en anècdota la resta de l’amistós, en què els locals aviat van arribar als 30 punts de diferència i una màxima de 40 (88-48) després d’un triple de Schaftenaar. El Pardinyes es va reactivar amb la seua millor arma, el tir exterior, i va poder reduir una mica la diferència fins al 95-60 final. Gerard Encuentra continua ajustant les peces de cara al debut en Lliga, previst per al 10 d’octubre.