SEGRE

DEPORTES

Pep Fillat, cap del comitè científic submarí

El bussejador de Tremp presidirà l'organisme que protegeix i promociona

Pep Fillat, primer per l’esquerra, és el nou president del comitè científic de la FEDAS.

Pep Fillat, primer per l’esquerra, és el nou president del comitè científic de la FEDAS.FEDAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El submarinista de Tremp Pep Fillat, fins ara director coordinador del comitè científic de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques (FEDAS), va ser triat dissabte durant l’assemblea federativa com a nou president de l’esmentat comitè científic que té com a objectiu la promoció, difusió i protecció del patrimoni submarí tant natural com cultural. A més, Fillat va ser reelegit vicepresident de la FEDAS, que presideix Eduard Centelles.

Aquest pallarès de 45 anys és funcionari a l’ajuntament de Tremp i, a nivell professional, és fundador i director general d’Aquoir, un projecte d’envelliment de vins en àmfores artesanals en el medi subaquàtic. És també bussejador associat als Centres d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASCO) i en matèries vinculades a l’àrea del Comitè Olímpic Espanyol.

Així mateix, a l’equip de Fillat s’incorporaran Dídac Lee, conseller delegat d’Inspirit i directiu del FC Barcelona; i Miquel Farré, de l’àmbit portuari i busseig industrial, i al costat d’ells, Ruth Geli de MAC/CASCO i el doctor Gustau Vivar, de la confederació mundial. Defensor en actiu del patrimoni submergit, ha estat proposat per poder presidir el comitè científic de la Federació Espanyola, un càrrec de nova creació.

tracking