SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Quan l'Ansu va arribar al Barça ja feia màgia al camp”

El lleidatà Alexis Pintó va coincidir amb ell sent entrenador a la Masia

Alexis Pintó, primer per la dreta, abraça Ansu Fati.

Alexis Pintó, primer per la dreta, abraça Ansu Fati.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Alexis Pintó, que va ser durant nou temporades i mitja entrenador dels equips de base del FC Barcelona fins que va decidir deixar el club l’any passat per centrar-se en la seua carrera laboral com a professor i va exercir de seleccionador català sub-14, va tenir l’oportunitat d’assistir en primera persona als inicis a la Masia d’Ansu Fati, el nou ídol blaugrana. “De l’Ansu recordo que va venir a un torneig amb nosaltres quan va fitxar pel Barça i va brillar de forma espectacular marcant gols, assistències, etc. Malgrat que acabava de venir de Sevilla i estava jugant amb companys que no coneixia ja va demostrar el seu nivell sent el millor del torneig. Era màgia el que feia, flotava al camp esquivant rivals amb una facilitat increïble. Era molt discret fora del camp però es transformava a dins meravellant a tothom.”

Pintó, que ha estat entrenador a l’EF les Garrigues, la UE Lleida i el campus Nike d’Andorra abans de recalar al Barça, també va entrenar Eric García, el central del City que vol recuperar el club blaugrana. “Era el nostre capità. Un líder i molt madur per a la seua edat. Semblava un professional i sobretot recordo que ho sabia tot de tots els equips i jugadors de la Lliga.”

torrefarrera

L’escola Barça Academy Perfeccionament de Lleida, ubicada als camps de futbol de la Federació Catalana de Futbol a Torrefarrera, va iniciar ahir la temporada amb una jornada de portes obertes i una oferta de setanta places.

L’escola lleidatana del Barça ofereix des d’ahir i fins al juny del 2021 entrenaments de perfeccionament individual a partir de la pràctica col·lectiva i va dirigida a nens i nenes de 5 a 14 anys de la província. Els entrenaments es realitzaran tots els dilluns en l’horari de 18.30 a 20.00 hores.

“Oferim i exportem la metodologia d’entrenament pròpia del FC Barcelona, perquè els nens i nenes puguin participar-hi sense deixar el seu equip, compaginant els entrenaments de perfeccionament amb la programació i partits dels seus clubs”, va explicar Xavier Miquel Pozo, director coordinador de Barça Academy Perfeccionament del FC Barcelona a Catalunya i Tenerife. “El principal objectiu és que els alumnes s’ho passin bé jugant a futbol i millorin esportivament a nivell individual sota metodologia i valors Barça”, va afegir Xavier Miquel que, no obstant, és conscient que es tracta d’una temporada especial pels controls i protocols que seguiran a causa de la pandèmia.

Si la situació sanitària ho permet, també s’organitzaran tornejos i amistosos.

Alexis Pintó, primer per la dreta, abraça Ansu Fati.

Alexis Pintó, primer per la dreta, abraça Ansu Fati.SEGRE

tracking