SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

L'Aleví C del Lleida Esportiu torna avui als entrenaments

El club té aïllats nou jugadors del planter

La plantilla del Lleida es continua entrenant a la Val d’Aran.

La plantilla del Lleida es continua entrenant a la Val d’Aran.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip Aleví C del Lleida Esportiu, un dels dos del planter blau que el club va aïllar la setmana passada, tornarà avui als entrenaments, amb l’excepció dels dos futbolistes que estan en quarantena, sense símptomes, després de detectar-se un positiu al grup estable dels seus centres educatius. El segon equip aïllat, l’Infantil A, tornarà als entrenaments aquest divendres. En aquest cas, la mesura d’aïllar l’equip es va prendre després de detectar-se un positiu asimptomàtic d’un futbolista per contacte amb un familiar.

Segons va comunicar ahir el Lleida, en aquests moments el club manté aïllats nou jugadors de diferents equips de la base, inclòs un del Lleida B. D’aquests, un és l’esmentat positiu, que està en quarantena, quatre més són negatius però també estan en quarantena i uns altres quatre esperen el resultat de la prova. D’aquests jugadors, tres van tenir contacte amb un positiu en el seu entorn familiar mentre que els altres sis el van tenir a l’entorn escolar. El club actualitzarà les dades divendres.

Per la seua banda, el primer equip lleidatà continua treballant a l’estada de la Val d’Aran i avui no jugarà l’amistós previst.

tracking