SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida, morós amb Hisenda

L'Agència Tributària va publicar ahir la relació de deutors de més d'un milió, en la qual apareix el club amb un import de 1.587.075,99 euros || Albert Esteve va dir al febrer que estava recorregut

La plantilla del Lleida va jugar ahir un amistós entre ells al camp de Bossòst.

La plantilla del Lleida va jugar ahir un amistós entre ells al camp de Bossòst.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència Tributària va publicar ahir el seu llistat anual de deutors, en el qual apareixen tant persones físiques com jurídiques als quals aquest organisme reclama quantitats que superen el milió d'euros i hi figura el Lleida Esportiu, amb un deute d'1.587.075,99 euros. Dins del món de l'esport, destaca la presència, per primera vegada en aquesta relació, de l'exblaugrana Neymar da Silva Santos Júnior, a qui Hisenda reclama 34.624.268,60 euros, de forma que es converteix –vegeu el desglossament– en la persona física amb un major deute reclamat.

El deute que figura en aquest llistat és l'existent a data 31 de desembre de 2019, “sense que la publicació d'aquest llistat resulti afectada per les actuacions realitzades pel deutor posteriorment a aquesta data de referència, en ordre al pagament dels deutes i sancions incloses”, segons especifica el document fet públic per l'Agència Tributària. En aquest sentit, fonts del club consultades per aquest diari, van remetre a la roda de premsa que el president, Albert Esteve, va oferir el 21 de febrer i en la qual va explicar que el club havia recorregut el deute davant del Tribunal Economicoaministratiu Regional (TEAR), per disconformitat amb la quantitat que li reclama el fisc.

En la relació continua apareixent l'antiga Unió Esportiva Lleida, amb 11 milions de deute

L'excampió del món de motociclisme Sito Pons apareix per segon any amb 1,95 milions de deute

En aquesta mateixa compareixença pública, Esteve també va explicar que l'esmentat organisme havia aixecat l'embargament que pesava sobre el club, des del 2018, per l'impagament de gairebé un milió d'euros.

També a començaments d'aquest any 2020, la fiscalia de Lleida va presentar una querella contra el Lleida Esportiu i Albert Esteve per un presumpte frau a Hisenda i a la Seguretat Social, per un valor de més de 250.000 euros, a banda d'una altra contra el president per no haver presentat suposadament la declaració de l'IRPF el 2014, per un valor superior a 120.000 euros.

En la relació de deutors feta pública ahir per l'Agència Tributària, continua figurant la Unió Esportiva Lleida, amb els 11.397.473 euros que constaven en el concurs de creditors que va acabar amb la seua desaparició el 2011.

D'altra banda, el Lleida va comunicar ahir que un jugador del Juvenil C, que esperava en quarantena resultats, era positiu asimptomàtic. Per això, el club va decidir ahir suspendre totes les activitats i entrenaments previstos per l'equip Juvenil C, fins al 7 d'octubre, una vegada complerts els 14 dies preventius des de l'últim contacte del jugador amb l'equip, que va tenir lloc el passat dia 22. El pròxim comunicat sobre la situació de la base el donarà demà.

La plantilla del Lleida va jugar ahir un amistós entre ells al camp de Bossòst.

La plantilla del Lleida va jugar ahir un amistós entre ells al camp de Bossòst.LLEIDA ESPORTIU

tracking