SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Núria Vilarrubla es juga la plaça olímpica a la Seu

En el selectiu que acull aquest cap de setmana el Parc del Segre

Núria Vilarrubla podria certificar el seu bitllet olímpic diumenge.

Núria Vilarrubla podria certificar el seu bitllet olímpic diumenge.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Núria Vilarrubla es jugarà aquest cap de setmana a la Seu d’Urgell la plaça olímpica de canoa dama per als Jocs de Tòquio 2022, l’única que queda per adjudicar. Serà un cara a cara amb la basca Klara Olazabal en el marc del selectiu que la Federació Espanyola de Piragüisme ha organitzat al Parc del Segre per confeccionar la selecció estatal que acudirà a la Copa del Món d’eslàlom de Pau, prevista per al proper mes de novembre.

Vilarrubla parteix amb cert avantatge sobre la seua única rival al tenir una bonificació de la temporada anterior, per la qual cosa si queda davant de la basca en les dos mànegues d’aquest cap de setmana s’assegurarà la plaça per a Tòquio sense esperar el segon selectiu, previst quatre dies després a Pau. “La pressió i els nervis existeixen, és inevitable no pensar que ens estem jugant una plaça olímpica, però intento focalitzar-ho tot en el selectiu i pensar el mínim possible en això”, va indicar ahir la palista urgellenca, que veu necessari resoldre la incògnita. “La veritat és que tenim ganes que tot es decideixi perquè portem més d’un any amb el selectiu olímpic”, va apuntar.

El selectiu d’aquest cap de setmana a la Seu reunirà més de mig centenar de palistes, molts dels quals lleidatans, que buscaran cobrir les places que queden lliures per a la Copa del Món de Pau, prevista del 6 al 8 de novembre. Ja tenen bitllet assegurat els bascos Maialen Chourraut, Ander Elosegui, Klara Olazabal i Joan Crespo, el segovià David Llorente i la mateixa Núria Vilarrubla. Als participants se’ls prendrà la temperatura quan entrin al Parc i tots hauran de firmar un protocol de seguretat.

tracking