SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Dos assajos per al Lleida

A porta tancada a la localitat saragossana de Villanueva de Gállego || Demà contra l'Osasuna Promesas i diumenge amb l'Eixea

Els jugadors del Lleida Esportiu relaxant-se ahir en terres araneses.

Els jugadors del Lleida Esportiu relaxant-se ahir en terres araneses.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ja té dos nous amistosos a la vista. Tots dos es jugaran aquest cap de setmana a porta tancada a la localitat aragonesa de Villanueva de Gállego. El primer assaig tindrà lloc demà dissabte davant de l’Osasuna Promesas al camp Enrique Porta –el nom del qual és en honor a un davanter centre de finals dels anys 60 i principis dels 70 nascut a la localitat que va destacar, sobretot, al Granada a Primera divisió– a partir de les 17.30 hores. El segon partit es disputarà l’endemà, diumenge, i els homes de Molo s’enfrontaran a l’Eixea, a partir de les 12.00.

Encara hi ha un tercer amistós de preparació confirmat abans de l’inici de la Lliga, el dia 10 d’octubre, a Tarassona, una altra localitat aragonesa.

Val a destacar que fins ara el Lleida ha jugat davant de l’Andorra, partit que va perdre per la mínima (0-1), i dos combinats de la mateixa plantilla lleidatana es van mesurar en un partidet d’entrenament aquest dimecres a Bossòst.

Mentrestant, l’equip segueix amb la seua concentració en terres araneses. Ahir va tocar sessió de peses i també hi va haver relaxació en un spa.

El debut a la Lliga dels blaus no es produirà fins a la segona jornada al camp de l’Hospitalet el 25 d’octubre. En la primera jornada, el Lleida va demanar de descansar per haver començar més tard que la resta la pretemporada.

tracking