SEGRE

DEPORTES

Sergiño Dest, blaugrana les pròximes cinc temporades

Costarà 21 milions i 5 en variables

Sergiño Dest ja va trepitjar ahir la gespa del Camp Nou i avui serà presentat de forma telemàtica.

Sergiño Dest ja va trepitjar ahir la gespa del Camp Nou i avui serà presentat de forma telemàtica.RICARD FRANCO/FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça va fer oficial ahir el fitxatge del nord-americà Sergiño Dest, procedent de l’Ajax de Amsterdam, per a les pròximes cinc temporades, en una operació que li ha suposat un desemborsament de 21 milions d’euros, més cinc en variables. El lateral dretà, internacional nord-americà i que ve a cobrir la marxa de Semedo, firmarà un contracte fins al juny del 2025 i la seua clàusula de rescissió se situa en els 400 milions d’euros, segons va informar el club. Lluirà la samarreta amb el número 2 i avui serà presentat en un acte telemàtic.

Nascut a Almere (Holanda), però amb nacionalitat nord-americana, Dest va arribar al quadre ajaccied el 2012 i en un sol any s’ha consolidat a l’equip d’Amsterdam. En els seus inicis va jugar com a extrem dret, però va ser reconvertit com a lateral al poc d’arribar a l’Ajax. Es tracta del primer fitxatge des que Ronald Koeman és entrenador de l’equip blaugrana, que aquest curs ja havia fitxat Miralem Pjanic (Juventus, 60 milions), Trincao (Braga, 31 milions), Matheus Fernandes (Palmeiras, 7) i Pedri (Las Palmas, 6).

tracking