SEGRE

TENIS ROLAND GARROS

Set espanyols, entre ells Garbiñe i Badosa, passen a tercera ronda

Garbiñe Muguruza durant el partit d’ahir contra Pliskova.

Garbiñe Muguruza durant el partit d’ahir contra Pliskova.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Set espanyols, cinc en el quadre masculí i dos en el femení, jugaran la tercera ronda de Roland Garros, després que Roberto Bautista, Pablo Carreño, Roberto Carballés, Garbiñe Muguruza i Paula Badosa aconseguissin ahir la classificació, l’endemà de Rafa Nadal i Pedro Martínez. La nota negativa de la jornada la van posar Albert Ramos i Alejandro Davidovich, que no van superar els seus respectius duels. El quadre ha volgut que Bautista i Carreño es creuin per un lloc a vuitens de final.

Muguruza va aconseguir una convincent victòria davant la complicada eslovaca Kristýna Plísková, per 6-3 i 6-2, en un partit en el qual la guanyadora del 2016 va elevar el nivell amb respecte al seu anterior duel. “Em sento contenta d’haver guanyat contra una rival incòmoda, de millor qualitat. He aprofitat abans les meues ocasions. Ara estic contenta, ha estat un dia pesat, amb una llarga espera”, va assenyalar. Badosa, debutant a París amb 22 anys, es va imposar a la nord-americana Sloane Stephens, guanyadora del US Open 2017 (6-4, 4-6 i 6-2).

D’altra banda, dimecres, després de vèncer en un partit maratonià que va durar més de tres hores, l’holandesa Kiki Bertens va haver de ser assistida i va ser retirada en cadira de rodes. La rival, la italiana Sara Errani, va pensar que exagerava. “No m’agrada quan algú es burla de mi”, va dir Errani.

tracking