SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

El Força Lleida jugarà avui al donar negatiu el PCR

La plantilla del Barça, sense jugar i confinada a casa pel positiu de tres tècnics

Els d’Aranzana tornaran a mesurar-se dissabte al Girona.

Els d’Aranzana tornaran a mesurar-se dissabte al Girona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida podrà seguir amb la preparació programada després que el test PCR que es va practicar a un dels seus jugadors, que havia tingut unes dècimes de febre divendres passat, hagi sortit negatiu. Al detectar-se aquesta simptomatologia compatible amb la Covid-19, el club va activar el protocol i va programar un test per al jugador, la identitat del qual no s’ha revelat, mentre que va acordar amb el Castelló ajornar el partit que estava previst per dissabte passat. Una vegada confirmat que es tractava únicament d’un procés febril desvinculat amb el coronavirus, Força Lleida i Castelló han acordat fixar l’amistós per avui, a partir de les 16.30 hores. Serà el primer dels tres amistosos que té programats l’equip d’Aranzana aquesta setmana, que també jugarà dimecres a Osca i dissabte a Balaguer davant del Girona la final de la Lliga Catalana de LEB.

Al contrari li ha passat al Barça, que ha hagut de confinar tots els seus jugadors a l’espera de sotmetre’s a nous controls PCR, arran del positiu de Sarunas Jasikevicus i dos dels seus ajudants, cosa que va obligar a l’ajornament, ja de matinada, del partit d’ahir davant del Gipuzkoa.

Segons va informar el club blaugrana, la plantilla tornarà a passar noves proves demà i en funció dels resultats es determinarà si l’equip pot jugar els pròxims partits.

L’ACB va fixar ahir el nou horari del Barça-Gipuzkoa, que es disputarà finalment el dimarts 20 d’octubre a les 19.00 hores, així com el duel entre el Gran Canària i Reial Madrid, que també va quedar ajornat pel positiu d’un jugador illenc i que es trasllada al diumenge 11 d’octubre a les 18.30.

tracking