L'Alpicat imposa el seu joc davant l'Sporting Pinyana

Un defensor del Pinyana prova d’aturar l’avanç de Joan Llull, de l’Alpicat.

Un defensor del Pinyana prova d’aturar l’avanç de Joan Llull, de l’Alpicat.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat va aconseguir una còmoda victòria davant l’Sporting de Pinyana, al qual va derrotar (4-1) en el primer partit de la temporada. Els locals van sortir a buscar la victòria i des del principi es van succeir les ocasions de gol. Vendrell va avisar en el minut 18 però Aloy va tocar la pilota amb les mans fora de l’àrea i va ser expulsat. En la transformació Xavi Gomá va fer l’1-0. No va afluixar l’Alpicat i el 25 Sidi va aprofitar una passada de Vendrell per marcar el 2-0. A la segona part l’Alpicat va seguir manant i Xavi Gomà va marcar el 3-0 en un potent tret. Llurda va marcar el 3-1 però Joel Guillén va tancar el duel en el 87.