SEGRE

El Lleida Esportiu incorpora el migcampista Quim Araujo

El Lleida Esportiu incorpora el migcampista Quim Araujo

El Lleida Esportiu incorpora el migcampista Quim Araujo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha tancat una nova incorporació per a la nova temporada. Es tracta del migcampista català Quim Araujo, que es desvincula del Cartagena i fitxa per l'equip blau per dues temporades, fins el 30 de juny del 2022.

Quim Araujo, de 32 anys, arriba a la capital del Segrià després d’una temporada amb el conjunt blanc-i-negre, amb el qual va aconseguir el primer lloc a la classificació del grup IV de Segona B i el posterior ascens a Segona Divisió, divisió en la que Araujo hi ha jugat durant dues temporades, amb l'Albacete i el Còrdova. En total hi va disputar 36 partits entre Lliga i Copa del Rei.

Experiència i gol

Araujo, que va començar la seva trajectòria esportiva als planters de l'Espanyol i el Badalona, ha defensat les samarretes del Sant Andreu, el Compostel·la, l'Eldenc i el València Mestalla. Entre Lliga i Copa, Araujo suma més de 280 partits oficials en els quals ha anotat 36 gols.

Qualitat i polivalència ofensiva

Quim Araujo, conegut també futbolísticament com El Mago, destaca per la seva gran qualitat i talent amb la pilota als peus, i es pot adaptar a qualsevol de les posicions del front d’atac. Destaca per la seva visió de joc, i té arribada, bon colpeig i gol.

tracking