SEGRE

FUTBOL SELECCIONS

A Espanya, amb un equip molt renovat, només li va faltar gol contra Portugal

Acord per optar junts al Mundial del 2030

Una acció del partit amistós d’ahir entre Portugal i Espanya.

Una acció del partit amistós d’ahir entre Portugal i Espanya.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Espanya va exhibir identitat en un brillant primer acte a Lisboa, amb una selecció renovada que va arraconar Portugal i a la qual només li va faltar el gol, abans de mantenir-se dret davant del sofriment del segon acte, quan va ser salvada per la fusta en dos ocasions i perdonada per Joao Félix a l’última acció d’un amistós sense dianes però vibrant.

Luis Enrique respira tranquil amb el present de la selecció. A Lisboa, davant d’un rival de l’entitat de l’actual campió d’Europa, Espanya va demostrar que té un estil per sobre dels noms. Amb diversos registres però un factor comú, la personalitat amb la pilota, la recerca d’espais generant superioritat i la definició de jugada com a premissa de vestidor. Les rotacions massives no van canviar la identitat.

A Espanya només li va faltar el gol. Va anul·lar Portugal i va exhibir virtuts d’un grup de jugadors que s’ajuntaven per primera vegada però semblava que feia anys que jugaven junts. Però l’equip va acabar patint i Portugal hauria pogut guanyar a la segona part.

D’altra banda, la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i la Federació Portuguesa (FPF) van firmar ahir un acord per impulsar una candidatura conjunta per organitzar el Mundial de l’any 2030.

En altres amistosos, França va guanyar 7-1 Ucraïna, Itàlia 6-0 Moldàvia i Països Baixos va perdre 0-1 amb Mèxic.

tracking