BÀSQUET PRETEMPORADA

Nova victòria a Osca

El Força Lleida aconsegueix un altre triomf contra el Peñas en el penúltim partit de preparació || Bones sensacions abans de la final de la Lliga Catalana LEB

Agustí Sans controla la pilota davant del bloqueig de N’Guessan.

L’ICG Força Lleida va sumar ahir un nou triomf contra el Peñas Osca, al qual ja va derrotar al Barris Nord, en el penúltim partit de preparació (66-85). L’equip que dirigeix Gustavo Aranzana va tornar a deixar molt bones sensacions abans de la final de la Lliga Catalana LEB de dissabte contra el Girona, l’únic equip que ha estat capaç de guanyar els lleidatans durant aquesta pretemporada.

De la mateixa forma que en el duel de dilluns contra el Castelló, el Força Lleida va sortir molt ficat en el partit, gairebé sense deixar opcions al seu rival. D’aquesta manera, al final del primer quart el doblava al marcador (12-24). En una nova mostra de joc ofensiu, els d’Aranzana van seguir castigant els aragonesos, que es van veure completament superats. Al descans, el marcador reflectia un clar 32-56, amb un Buchanan molt actiu en el joc interior. La diferència va anar en augment a l’arrancada del tercer quart i va arribar a ser de 28 punts (32-60), moment en el qual el Peñas Osca va aprofitar el cansament dels lleidatans per començar a retallar diferències. Tot i així, el Força Lleida va entrar a l’últim quart amb un còmode 52-69. Va abaixar el rendiment a nivell ofensiu, però va mantenir el to en defensa per deixar el rival en només 14 punts en els últims deu minuts per al 66-85 final. Gustavo Aranzana, tècnic del Força Lleida, va assenyalar al finalitzar el partit que està molt satisfet amb la feina dels jugadors i que “encara que estem en pretemporada, és veritat que en alguns moments som brillants. Això ens ajuda a agafar confiança”, va afegir.