SEGRE

VOLEIBOL PRIMERA NACIONAL

El Balàfia Vòlei ajorna l'inici de Lliga a Andorra a l'estar el país en fase 2

L'Encamp tampoc pot venir a Lleida

El director general de Rodi, Josep Esteve, ahir al costat de jugadors i tècnic del Balàfia Vòlei.

El director general de Rodi, Josep Esteve, ahir al costat de jugadors i tècnic del Balàfia Vòlei.X.M.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Rodi Balàfia Vòlei no podrà començar demà la Lliga de Primera Nacional, ja que el partit que havia de jugar a la pista del CV Encamp d’Andorra ha estat ajornat al retrocedir el país veí a fase 2. El club lleidatà va rebre ahir la notificació del seu rival després de decretar el govern andorrà que no es permetrà cap activitat esportiva no professional al país.

Segons va explicar l’entrenador de l’equip, Carlos Oca, “això suposa un obstacle en aquest inici perquè suposa haver d’ajornar el matx que estàvem preparant, però sabíem que aquest és el risc que hi haurà aquesta temporada”. Des del Balàfia Vòlei se’ls va oferir la possibilitat de jugar el partit a Lleida, però tampoc és possible ja que els jugadors del CV Encamp no poden sortir del país per indicacions del govern.

Rodi Motor Services continuarà donant nom a l’equip al renovar el patrocini per cinquè any

La notícia es va conèixer durant l’acte de firma de la renovació del conveni de patrocini de Rodi Motor Services amb el Balàfia Vòlei. El director general de Rodi Motor Services, Josep Esteve, i la presidenta del Balàfia Vòlei, Vanesa Ortega, van firmar ahir per cinquena temporada consecutiva. Esteve va destacar que “volem continuar donant suport a un projecte seriós en un any especial i malgrat els moments difícils pels quals estem passant tots. I, sobretot, perquè creiem en aquest projecte i en la serietat de la junta directiva que hi ha al capdavant”.

Per la seua part, Ortega va agrair la confiança de Rodi perquè són aportacions que ajuden a cobrir el pressupost. A banda del tècnic Carlos Oca va assistir una representació de la plantilla, entre ells el veneçolà Enderwin Eddy Ferrera, de 36 anys, que torna a un club de Lleida després de catorze anys fora.

tracking