SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista ja ha repartit 75 de cent entrades possibles

Diumenge davant del Girona serà el primer partit en el qual permet l'entrada de públic || Dóna preferència a socis i abonats

Una acció del primer partit de Lliga del Lleida Llista.

Una acció del primer partit de Lliga del Lleida Llista.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista esgotarà les cent entrades que ha posat a disposició de socis i abonats, per al partit que jugarà aquest diumenge davant del Girona al pavelló de Bell-lloc (12.00). Serà el primer matx en el qual el club permetrà l’accés als aficionats, ja que la seua estrena a la Lliga, davant del Vendrell, es va disputar a porta tancada. La junta directiva va decidir aquesta setmana obrir el recinte a l’entrada de públic, donant preferència a socis i abonats i limitant l’aforament al 30 per cent de la capacitat del recinte. Ahir, en l’últim recompte que va fer el club, ja s’havien repartit 75 entrades, que són gratuïtes per als socis.

El club lleidatà va fer públic ahir el protocol a seguir per assistir al partit. És imprescindible reservar la localitat amb cita prèvia, via correu electrònic a lleidallistaoklliga@gmail.com. El termini, mentre hi hagi localitats disponibles, finalitza a les 12.00 de dissabte. En el cas de nuclis familiars, el màxim permès és de quatre persones. Cal facilitar nom i cognoms, DNI i telèfon i cal estar al corrent de pagament de l’abonament. Dins del recinte regeixen les normes habituals, mascaretes, distància de metre i mig entre persones –tret en el cas de famílies–, ha de prendre’s la temperatura i cal utilitzar gel hidroalcohòlic. Lògicament, en cas de símptomes, no s’ha d’anar al pavelló.

tracking