SEGRE

Futbol

El Lleida comunica els dorsals dels jugadors

Samarretes nominals, també per als sub-23

El Lleida comunica els dorsals dels jugadors

El Lleida comunica els dorsals dels jugadorsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va comunicar ahir a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) la relació de dorsals i el nom dels vint-i-cinc futbolistes del primer equip que aquests lluiran a la samarreta durant aquesta temporada.

Els futbolistes amb fitxa del primer equip portaran dorsals de l’1 al 22, en què l’1 i el 13 seran els reservats per als porters, Pau Torres i Víctor. Pel que fa als futbolistes de categoria sub-23 portaran dorsals a partir del número 23, que seran fixos, ja que les samarretes també són nominals.

Entre els jugadors que tenen dosal del primer equip s’ha inclòs Joanet (7), Eneko (17), Liu (18) i Alpha (21), mentre que els quatre sub-23 són Van Rijn (26), Pladevall (27), Toni Vicente (28) i Mejía (23). L’últim fitxatge que ha fet el Lleida, Quim Araujo, lluirà el 15. En queden fora Noel, Bernat i Sebi.

D’altra banda, la plantilla va tenir ahir dia de descans després de l’encontre amistós que va guanyar dijous a Tarassona (0-3). Avui s’entrenarà a Lleida al donar per acabada l’estada de Garòs i demà jugarà a Mollerussa davant de l’Espanyol B (17.00).

tracking