SEGRE

HOQUEI OK LLIGA PLATA

L'Alpicat, a buscar l'ascens

L'equip de Xavi Roy comença avui la Lliga visitant l'Espanyol, que acaba d'ascendir || El club permetrà l'entrada a espectadors al seu pavelló

Plantilla de l’Alpicat per a l’actual temporada 2020-2021, que comença avui

Plantilla de l’Alpicat per a l’actual temporada 2020-2021, que comença avui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’HC Alpicat arranca avui una Lliga en la qual de nou l’objectiu serà aconseguir l’ascens a l’OK Lliga. L’equip que dirigeix Xavi Roy inicia la competició visitant un acabat d’ascendir, l’Espanyol (19.00), i conscient que cal estar dalt de la classificació en tot moment, per si torna a suspendre’s la competició, com ja va passar l’any passat. “Ja sabem que una vegada superada la meitat de la Lliga, cada resultat pot ser definitiu, perquè a partir de llavors si s’atura la competició val la classificació que hi ha en aquell moment”, explica Ricard Vizcarra, president de l’Alpicat.

“Sabem que és una temporada atípica però sortim amb les il·lusions màximes i renovades. L’equip està molt bé i amb moltes ganes i hi ha un gran bloc tant a dins com a fora de la pista”, afegeix. La plantilla només té un reforç, Deri Mataix, amb experiència en OK Lliga.

La plantilla s’ha reforçat amb el fitxatge de Deri Mataix i el desè jugador serà sempre un júnior

“Després de tants mesos sense competició tots en tenim moltes ganes”, valora Xavi Roy, que destaca la importància de l’inici de Lliga. “Per començar tenim tres encontres molt importants, contra rivals teòricament assequibles, com l’Espanyol, Rivas i Burguillos. Després ens vénen seguits quatre dels que, per a mi, són favorits a l’ascens de categoria: Alcoi, Arenys de Munt, Alcobendas i Barça B”, afegeix el mateix Roy.

President i entrenador critiquen la pista en la qual jugaran avui. “És una vergonya per a aquest esport”, diu Roy. “Era una pista descoberta a què han posat un sostre i unes cortines. Té un terratzo antic i deteriorat. És una pista de Segona o Tercera Catalana, impròpia de l’OK Lliga Plata”. Vizcarra recorda que “quan vam pujar nosaltres, que tenim un gran pavelló, ens van obligar a millorar coses. No entenc com a ells els deixen jugar allà”.

L’equip debutarà a casa el proper dia 17 i Vizcarra confirma que, des del primer dia, es permetrà l’entrada de públic. “Almenys noranta espectadors”, afegeix.

Pel que fa a la plantilla, la formen els porters Ricard Casals i Pol Besora i els jugadors de pista Matts Zilken, Deri Mataix, Joan Ramon Serret, Miquel Serret, Lluís Alsina, Pol Besolí i Raúl Fernández. El desè jugador serà sempre un júnior.

tracking